Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi zor günler yaşıyor

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi C grubunda mücadele eden Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, maddi imkansızlık nedeni ile zor günler yaşıyor.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi zor günler yaşıyor

2014-2015 Bayan Basketbol Ligi’nde Niğde ve Nevşehir de yapılan bölge birinciliklerinde gruplarında  üçüncü olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Spor Kulübü, genç bayanlarda tüm kriterleri yerine getirerek, 2. Lig'e girmeye hak kazanmıştı.

Bu sezon Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden KSÜ Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, maddi imkansızlıkla boğuşuyor. Maddi imkansızlıklar nedeni ile Koç Nusret Cengiz'den sonra 6 oyuncusuyla da yollarını ayırdı. Ligde kalan son 4 maçını KSÜ Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, genç oyuncular ile oynayacak.  

Konuya ilişkin görüşlerini açıklayan KSÜ Spor Kulübü Başkanı Faruk Köklü, KSÜ Spor'un ligden çekilmediğini, gençlerle yola devam edeceklerini söyledi. Kahramanmaraş'ın tarihinde ilk kez Kadınlar liginde yer alan bir takıma kimsenin sahip çıkmadığını belirterek, "Kimseye kırgın değilim. Ancak Spor Kulüplerine destek olmaları konusunda yasal düzenlemeler olmasına rağmen özellikle Büyükşehir Belediyesi'nin konuya duyarsız kalmasını üzüntü ile karşılıyorum. Ligde üçü içeride, biri dışarıda olmak üzere 4 maçımız kaldı. Maddi imkansızlıklar nedeni ile deplasman maçımız olan Bodrum maçına gitmeyeceğiz. İçeride oynanacak 3 maça genç oyuncularla katılacağız. Sırf Kahramanmaraş Basketbolu'nun zarar görmemesi adına Federasyon nezdindeki güven itibarını koruyacağız" dedi.

Haber: Mahmut Beyaz

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250