Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

03-06-2020 GENEL

Jbl Bluetooth Hoparlör

Son yıllarda ortaya çıkan bluetooth hoparlörler yeni bir akım ortaya çıkartmışlardır telefon veya bilgisayarınıza kablo olmadan bluetooth ile bağlana bilen kulaklıklardan sonra ortaya çıkan hoparlörler evinizde veya iş yerinizde arabanızda ya da bir pikniğe gittiğinizde rahatlıkla kullanılan şarjlı hoparlörlerdir.

Jbl Bluetooth Hoparlör

Jbl bluetooth hoparlör arabada yolculuk yaparken teyp ile bağlantı kurulamadığında bir kurtarıcı olarak hayatımıza girmiştir.  Farklı renk ve model seçenekleri ile bizlere sunulan bu hoparlörler iki farklı tasarımı ile karşımıza çıkmaktadır bu tasarımlar;

Su Geçirmez Taşınabilir Jbl Bluetooth Hoparlör

İslediğiniz her alanda kullanabileceğiniz bu hoparlörler su geçirmez bir yapıya sahiptir ve evde denizde veya havuzda rahatlıkla kalabileceğiniz tasarımlara sahiptir istediğiniz her yere götürebileceğiniz bu Jbl bluetooth hoparlör her yerde müzik keyfinizi yaşamanıza olanak sağlamaktadır. Bir piknik alanı düşünelim güzel bir gölün kıyısında hepimizin bildiği gibi telefonların sesi açık alanda fazla çıkmamaktadır. Fakat bu hoparlör sayesinde sadece telefonunuzun bluetooth açarak bağlantı kurduktan sonra istediğiniz her müziği dinleye bilirsiniz.

Taşınabilir ve Renkli JBL Bluetooth Hoparlör

Bu hoparlörde su geçirmez özelliği bulunmamaktadır fakat her çalan müziği göre renk değiştiren ve isterseniz gece yatarken kullanabileceğiniz gece lambası görünümü vermektedir. Renk değişme hızı müziğin yavaş veya hızlılığına göre değişmekte ve muhteşem bir ışık gösterisi sunmaktadır. Jbl bluetooth hoparlör sadece telefon kullanımı ile düşünmemeli üzerinde bulun USB girişi ile flaşa yüklediğiniz tüm müzikleri dinleyebilirsiniz. Sizlerde bu gösterişli hoparlörlere sahip olmak için https://www.desibela.com/jbl-bluetooth-hoparlorler  adresini ziyaret ederek hem bilgi alabilir ya da satın alabilirsiniz.  

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250