Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-06-2014 GENEL

İZMİR BASKETBOLUNDA DA İSYAN ÇIKTI...

İzmir Basketbol Büyük erkekler ve Küçük Kızlar Final Grubu maçlarının sıkıştırılmış programla oynatılması final grubuna kalan kulüpleri isyan ettirdi.

İZMİR BASKETBOLUNDA DA İSYAN ÇIKTI...

ÖZEL HABER

Büyük erkeklerde 7 günde 5 maç, küçük kızlarda da 9 günde 7 maç yapılacak olması karşısında bazı takımlar maçlara çıkmama düşüncesini dile getirdi...

Menemen Belediyespor yöneticileri, 11-12 yaş grubundaki küçük kızlarımız gerekiyor" diyorlar. İzmir'de hava sıcaklığı 35-40 dereceleri buluyor. Salonlarda soğutucu sistemi yok. Bu nedenle 50-60 derece oluyor. Çocuklarımıza günah. Maçlara çıkmama kararı alacağız. diğer takımlarla görüşme halindeyiz. Birlikte hareket edeceğiz" dediler.
BÜYÜK ERKEKLERDE ŞİKAYETCİ

Her yıl en son başlayan ve Haziran ayının son günlerinde tamamlanan Büyük erkekler Maçlarının 6 takımlı final grubu da 7 güne sıkıştırıldı. 7 günde 5 maç yapacak olan takımlar adeta isyan noktasına geldi. "Her yıl aynı senaryo. Gençlik Spor İl Müdürlüğü artık uyansın" diyen kulüp yetkilileri "Sıcaklarda peş peşe maçların oynanması insan sağlığı içinde sakıncalı" dediler.
İL TEMSİLCİSİ: SALON SORUNU
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilcisi Halil Öztürk, İzmir'in basketbol şehri olduğunu ancak salonların yetersiz kaldığını ifade ederken, "Sezon ortasında salonların tadilata girmesi aksaklığı ortaya çıkardı" dedi.




HABERE YORUM YAZIN

Togay 21-06-2014 13:30

Yıllardan beri basketbolun içinde biri olarak eski neyse yenide o değişen birşey yok salon yok hakem yok temsilci yok var olan ne hiç birşey küçüklerde isyan sebeb ne şenlik içinmi yoksa verilen sözlermi arkadaşlar bırakın bunlarıı gerçekten basketbola hizmet edenlere saygı duyalım ve İzmir için bir şeyler yapalım. Çünkü basketbol şehri denilen izmire yakışmıyor


DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250