Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

16-06-2014 GENEL

ILICAK: LİGDE SES GETİREN TAKIM KURACAĞIZ

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü’nün yeni başkanı Dr. Erman Ilıcak, hedeflerini açıkladı.

ILICAK: LİGDE SES GETİREN TAKIM KURACAĞIZ

544 olan lisanslı sporcu sayısını 3000’e çıkaracaklarını belirten Ilıcak, Kolej’den yetişen üstün sporcuların ülkemizi Dünyada temsil etmesini hedeflediklerini söyledi.

Haziran ayı başında yapılan Genel Kurul’da TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak ve yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantılarını geçtiğimiz günlerde yaptı. Kulübün yeni dönem çalışma planı ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantıda başkan Erman Ilıcak, önemli açıklamalarda bulundu.  

Kulübün kuruluşundan bu yana basketbolda marka olan ve bunun yanında altyapısıyla önceleri Ankara’ya daha sonra da Türk basketboluna isimleri saymakla bitmeyecek değerler yetiştirdiklerini anlatan Ilıcak  “TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü her branşta başarılarıyla göz dolduracak” dedi.

Konuşmasında kendisine başkanlık onuru veren tüm üyelere teşekkür eden Ilıcak, hedeflerini şöyle özetledi:

Altyapının değerini bilen bir kulüp olarak şu anda 544 olan altyapı lisanslı sporcumuzun sayısını 3000'e çıkarmak için yeni çalışmalar yapacağız. Kolej'den yetişen üstün nitelikli sporcuların ülkemizi Dünyada temsil etmesi, yönetim olarak öncelikli amacımız. Beko Basketbol Ligi'nde yer alan erkek basketbol takımımızın ise başarılı ve istikrarlı mücadelesini hedefliyoruz. Mazimizde olduğu gibi Ankara'yı en iyi şekilde temsil eden ve ligde ses getiren bir takım kurmayı planlıyoruz. TED Ankara Kolejli olma gururunu sporda da eksiksiz göstereceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın."




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250