Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Holingsvorth: Kendimi çok iyi hissediyorum ve oynamak için hazırım

2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için kampta bulunan A Milli Takımımızda oyunculardan Kuanitra Holingsvorth, takım içerisinde aile ortamının bulunduğunu söyledi.

Holingsvorth: Kendimi çok iyi hissediyorum ve oynamak için hazırım

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kendisine verdiği fırsattan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Holingsvorth, “Ne zaman benim burada olmamı isterlerse ben elimden geleni yaparım. Çünkü burada gerçek anlamda bir aile ortamı var” dedi.

Avrupa Şampiyonası elemeleri için karşılaşacakları Bosna Hersek ve Romanya maçlarını değerlendiren başarılı oyuncu, “Çok kaliteli iki takıma karşı oynayacağız. İki rakibimizi de evimizde ağırlayacağız. Hazırlık dönemini iyi bir şekilde geçirmek ve evimizde oynayacağımız bu iki karşılaşmayı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Bosna Hersek ve Romanya’nın farklı özellikte iki takım olduğunun altını çizen Holingsvorth, kendi performansı hakkında ise “Kendimi çok iyi hissediyorum ve oynamak için hazırım” sözleriyle değerlendirdi.

Ankara Arena’da oynayacakları iki karşılaşmada da taraftarların Ay Yıldızlı ekibimizi çok iyi şekilde destekleyeceğinden şüphesinin olmadığını kaydeden Kuanitra Holingsvorth, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Ankara’daki basketbolseverler bizi her zaman olumlu yönde etkilemiştir. Daha önce de bu seyirci önünde oynamıştım. Açıkçası o dönemde destek tek kelimeyle mükemmeldi. Ben yine aynı yönde destek geleceğine inanıyorum. Ankara’da yeniden taraftarların karşısına çıkacağım için heyecanlıyım. Umarım yine çok iyi performanslar sergilerim.”


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250