Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Halil Atlı: ''Bizim için zor bir maç olacak''

Türkiye Basketbol Ligi 20. haftasında deplasmanda lider TOFAŞ ile karşılaşacak olan Melikşah Üniversitesi zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Halil Atlı: ''Bizim için zor bir maç olacak''

Recep Mamur Spor Salonu’nda baş antrenör Halil Atlı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Antrenmanı sık sık durduran Atlı, oyuncularına uyarılarda bulunduğu gözlendi. Antrenmanın ilk bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapan oyuncular ikinci bölümünde ise şut çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. 

Antrenman sonrası konuşan Melikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Halil Atlı, oynayacakları TOFAŞ maçı ile ilgili olarak şunları söyledi:
“İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Her takım gibi bizim de hedeflerimiz var. Play-off’a kalmak istiyoruz. Her maç bizim için önemli. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız TOFAŞ maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. TOFAŞ takımı hem teknik ekibiyle hem de oyuncu kadrosuyla çok iyi bir ekip. Namağlup şekilde lige devam ediyorlar. Bizim için zor bir maç olacak. Ama bizde kazanmak için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışacağız.”

TOFAŞ-Melikşah Üniversitesi arasındaki maç cumartesi günü saat: 17.00’de TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak. 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250