Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Hakan Demir Yılın Antrenörü ödülüne aday

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Play-Off’larda Era Nymburk ile eşleşen TEKSÜT Bandırma BK’da Başantrenör Hakan Demir, yılın koçu ödülüne aday olarak gösterildi.

Hakan Demir Yılın Antrenörü ödülüne aday

ING Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yoğun mesai harcayan TEKSÜT Bandırma BK, Şampiyonlar Ligi’nde yılın genç oyuncusu ödülü için aday olarak gösterilen Şehmus Hazer’den sonra şimdi de Başantrenör Hakan Demir yılın koçu ödülü için aday olarak gösterildi.

FIBA Şampiyonlar Ligi tarafından yapılan açıklamada Ligin en genç yaş ortalamalı takımı olan TEKSÜT Bandırma BK’yı Play-Off’lara taşıyan Hakan Demir’in, Era Nymburk koçu Oren Amiel ve Hapoel Jerusalem koçu Oded Katash ile birlikte yılın koçu adayları arasında yer aldığı belirtildi.

TEKSÜT Bandırma BK’nın Play-Off’lara yükselmesinin yanı sıra 17 yaşındaki genç oyuncuları Alperen Şengün ve Furkan Haltalı’nın rotasyonla ligde ciddi süreler alması övülürken, FIBA Şampiyonlar Ligi’nin en zorlu grubundan da çıktığı bahsedildi.

 

Böylece Mayıs ayında açıklanacak ödüllerde şu ana kadar en iyi genç oyuncu ödülü adayı Şehmus Hazer ve yılın koçu adayı Hakan Demir ile birlikte TEKSÜT Bandırma BK’dan iki aday yer alıyor.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250