Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

26-02-2017 Federasyon Kupası

Greenberg: Asistan koçlarımız Erdem Bilmen ve Semih Uslu başarının mimarları oldular

Federasyon Kupası Şampiyonu Nesine.com Eskişehir Basket’in başantrenörü Brad Greenberg ve oyuncular, TBF ile duygularını paylaştı.

Greenberg: Asistan koçlarımız Erdem Bilmen ve Semih Uslu başarının mimarları oldular

Brad Greenberg: Burada üç maç kazandığımız için çok mutluyum. Ben bu kupanın özellikle Türk oyuncularımız için ne kadar değerli olduğunun farkındayım. Final maçında sahaya koyduğumuz oyun da beni oldukça memnun etti. Biz buraya bu turnuvanın şampiyonu olmaya geldik ve bunu başarıp Eskişehir’e dönüyoruz. Çarşamba günü de bir lig maçımız var ve rahatlamaya zamanımız yok. Bugün mutluluğumuzu yaşayıp lig mesaisine en iyi şekilde dönmemiz gerekiyor. Şunun da altını çizmek istiyorum ki gerçekten çok sağlam bir teknik ekiple çalışıyorum. Asistan koçlarımız Erdem Bilmen ve Semih Uslu burada beş günde oynadığımız üç maç için gerçekten çok çalıştılar ve başarımızın mimarı oldular. 

Cihan Mumcuğulları: Prestij olarak çok önemli bir turnuvaydı ve biz bu kupayı almayı çok istedik, aldığımız için de çok mutluyuz. Genel çerçevede ise asıl hedefimiz olan Süper Lig’e yükselme noktasında bunun bize yardımı olmadığını unutmamamız gerekiyor. Eskişehir’e dönüp lig maçlarımızı en iyi şekilde oynayıp, play off maçlarının sonunda üst lige yükselen takım olmak istiyoruz. 

Yunus Emre Sonsırma: Bugün bu kupayı almak çok büyük bir mutluluk ama bizim asıl amacımız Süper Lig’e çıkmak, bunu her zaman söylüyoruz. Federasyon Kupası şampiyonu olup bu kupayı kaldırmak da muhteşem bir duygu tabii. Ben bugün takımımdaki herkesin ortaya koyduğu mücadelen ve birlik beraberlik ruhu ile gurur duyuyorum. Umuyorum ki sezon sonunu da böyle mutlu şekilde bitireceğiz. 

Efekan Coşar: Ben daha önce de bir kere file kesmiştim, Yıldız Milli Takım ile Avrupa Şampiyonu olduğumuz zaman... Bugün ikinci defa file kesiyorum ve inşallah daha bunu yapmak için çok fırsatım olur. Çok iyi bir takımız ve bu turnuvada gösterdiğimiz performansı Süper Lig’e yükselene dek göstereceğimize inanıyorum. Harika bir arkadaşlık ortamımız ve bütünlüğümüz var. Bugün sahada maçı kaybetme ihtimalimiz olduğunu bir an bile düşünmedik, sahaya inanarak çıktık. Hep de böyle yapıyoruz ve bu şekilde inanarak Lig Şampiyonu da olacağımızı düşünüyoruz. 

Buğrahan Tuncer: Bugün çok güzel bir duygu yaşıyoruz. Bu takım başarı için kuruldu ve ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdiğimize inanıyorum. Her fırsatta her yerde söylüyorum, sezon sonunda lige yükselen ekip de biz olacağız. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250