Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

06-03-2017 GENEL

Genç basketbolcuların yüzünü güldürdüler

FlyBasketball Sporcu Danışmanlık ve Kariyer Planlama, AND1’ın proje sponsorluğu ile Adıyaman’da bulunan Sarıharman Ortaokulu’ndaki 40 gencin daha iyi şartlarda basketbol oynaması için gerekli olan ekipmanları hediye etti.

Genç basketbolcuların yüzünü güldürdüler

Adıyaman Sarıharman Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, basketbol tutkunu çocuklar ile FlyBasketball bünyesinde bulunan milli basketbolcu Tuğba Palazoğlu bir araya geldi. Türk kadın basketbolunun en deneyimli isimlerinden biri olan Milli oyuncu Tuğba Palazoğlu, “Basketbol oynadığım sürece ve profesyonel düzeyde basketbolu bıraktıktan sonra da her zaman basketbol için çalışmak ve basketbolu ulaştırabildiğim kadar fazla çocuğa ve insana ulaştırmak için gayret göstereceğim” dedi.

Basın mensuplarının da yoğun katılım gösterdiği organizasyonda 40 çocuğa, daha iyi şartlarda basketbol oynamalarına olanak sağlayacak; eşofman, forma, sırt çantası, çorap, antrenman yeleği, ayakkabı ve basketbol topu armağan ederek, basketbolcu adaylarının spor yaşamına olumlu dokunuşlar yaptı.

Tuğba Palazoğlu’ndan Proje Anlamlı Destek          

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan milli basketbolcu Tuğba Palazoğlu, “Bildiğiniz gibi günümüz koşullarında maalesef her çocuk eşit şartlara sahip olarak hayatını sürdüremiyor. Bu anlamda, toplumumuzun geleceği niteliğindeki çocuklarımız arasındaki bu eşitsizlikleri bir nebze de olsa ortadan kaldırarak onlara geleceğin basketbolcuları olmaları yolunda destek verme noktasında bizlere büyük görevler düşüyor.  Bu değerli sosyal sorumluluk projesi ile birlikte umuyorum ki ülkemizde desteğe ihtiyacı olan gençler adına daha fazla proje hayata geçirilir. Bizler biliyoruz ki, bir çocuğun bile hayatına küçük dokunuşlarla olumlu katkılar sağlamak, bize geleceğin başarılı sporcularını getirecektir. Her zaman yüreğinde basketbol tutkusu olan gençlerimize elimizden geldiğince yardım ederek, onların geleceğin başarılı basketbolcuları olmalarına destek olmaktan dolayı yaşadığımız mutluluğu kelimelerle tarif etmek gerçekten çok zor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250