Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

''Gemlik basketbol şehri olacak''

Berkay Bulut başkanlığında basketbol ve spor kenti yapma doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Gemlik Basketbol Kulübü öncelikli amacı üst liglerde mücadele eden rol model takımı oluşturma hamlesini tamamladı.

''Gemlik basketbol şehri olacak''
Gemlik Basketbol kulübü  basketbolda hep var olacak bir kulüp olduğunun altını çizen Basketbol Şube Sorumlusu Salih Diş, “Bundan böyle geleceğe yönelik daha ciddi, daha yetenekli, genç oyunculara imza attırmayı düşünüyoruz. Kulüpteki büyüklerimizin, yöneticilerimizin niyeti bu yönde. Sağlıklı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Gemlik  ismi Türkiye genelinde duyulması için mütevazı, ileriye dönük genç arkadaşlarla çalışarak ilerleyeceğiz. Bu doğrultuda bir birliktelik kurduk. Gemlik halkı ile birlik olarak  ortak bir proje yürütelim, genç oyunculardan kurulu, Gemlikli gençlerin çoğunluğu oluşturduğu  bir takımın oluşumu için mücadele bayrağını Genel Menajerimiz Yahya GÜMÜŞ, Baş antrenörümüz Ziya GÜLER ve Yrd. Antrenörümüz Nurullah TARGIT ile teslim aldık ” dedi.

Diş, bölgesel ligde mücadele edecek takımlarının hazırlık aşamasında lige kadar bir çok hazırlık maçı yaparak hazır hale geleceğini sözlerine ekledi.
 
Basketbol Alt yapı Yöneticisi Halit Tunalı ise "Gemlik Basketbol kulübü  basketbol şube sorumlusu Salih DİŞ  önderliğinde alt yapılarda ne kadar çocuğa ulaşabilmek için gerekli çalışmaları tamamladığını ve en kısa sürede faaliyete geçirecekler Gemlik’i Basketbol şehri yapmayı arzu ediyoruz" diyerek hedeflerinin büyük olduğunu belirtti.
 



HABERE YORUM YAZIN

Harun DİŞ 24-09-2016 15:49

Salih Bey Hayırlı olsun Çok iyi bir kadro ama hoca ile ilgili sıkıntılar var sanırım daha kariyerli bir hoca olsa iyi olacak. Başarılar Dilerim

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250