Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Gemlik Basketbol EBBL'de

Yeni kurulan Gemlik Basketbol Kulübü EBBL'de mücadele edecek. Gemlik’i Türkiye Basketbol Bölgesel Erkekler Ligi'nde temsil edecek olan yeşil beyazlı kulüp yöneticileri bir araya gelerek görev dağılımını yaptılar.

Gemlik Basketbol EBBL'de
Berkay Bulut başkanlığında kurulan Gemlik Basketbol Kulübü'nün Başkan Yardımcılıklarına Zafer Işık, Güray Şentürk, Şahmeran Çelenkoğlu ve Atıl Güngör getirildi. 20 Kişilik yönetim kurulunda ayrıca Necdet Yılmaz, Yaşar İslam, Necati Aydın, Ertan Okay, Hasan Hamaloğlu, Faruk Aktaş, Hasan Keskin, Mehmet Duran, Fatih Ayvaz, Halit Tunalı, Ali Oluk, Süleyman Kalıntaş, Salih Diş ve Murat Yavuz yer aldı. Basketbol Şube Sorumluluğuna Salih Diş getirilirken, açılacak olan Voleybol Şubesinin başına da Necdet Yılmaz seçildi.
  
Kulübün basketbol şubesinin genel menajerliğine Yahya Gümüş getirildi. İlk toplantısını yapan Gemlik Basketbol Kulübü'nün kurucu Başkanı Berkay Bulut, Gemlik’te spora gönül veren birçok yakın dostu ile birlikte hareket ettiklerini belirterek, böylesi güçlü bir ekiple yola çıkmanın mutluluğunu yaşadığını bildirdi. Berkay Bulut, ilçedeki gençlere sporu sevdirmenin yanı sıra, tesisleşme ve spor bilinci gibi konularda da aktif çalışacaklarını vurguladı. Kasım ayında başlayacak olan Erkekler Bölgesel lig karşılaşmaları öncesinde transferlere de önümüzdeki günlerde başlayacaklarını belirtti.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250