Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Gaziantep Basketbol, Kaf Kaf'a şans tanımadı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ikinci haftasında Gaziantep Basketbol evinde Pınar Karşıyaka'yı 74-73 mağlup etti.

Gaziantep Basketbol, Kaf Kaf'a şans tanımadı

Karşılaşmanın ilk 5 dakikasında 18-11 önde giren ev sahibi Gaziantep karşısında daha etkili oynamaya başlayan Pınar Karşıyaka, ilk periyodu 21-20 önde tamamladı. 2. periyotta rakibinin üstün oyununa ayak uyduramayan ve Rudd ile Armand'ın ürettiği sayılarına karşılık veremeyen Pınar Karşıyaka ilk yarıda 45-37 geride kapattı. Karşılaşmanın 3. periyodunda her iki takım da baskılı bir oyun sergiledi. Konuk Pınar Karşıyaka Jones'in sayılarıyla üstünlüğü korumayı sürdürdü. Ancak ev sahibi takım White'nin son saniyelerde ürettiği 2 sayıyla periyodu 64-63 önde tamamlandı.
Son periyotta isabetsiz atışlar ve potasında bulduğu sayılarla zorlanan ev sahibi takım, karşılaşmanın son 5 dakikasına 70-66 önde girdi. Üstünlüğünü koruyan Gaziantep Basketbol, rakibinin sayı üretmesine izin vermedi ve karşılaşmadan 74-73 galip ayrıldı.

Pınar Karşıyakalı DJ Kennedy, maçta diskalifiye edildi. Daha önce bir sportmenlik dışı faulü bulunan Kennedy ikinci periyodun 5. dakikasında bir kez daha sportmenlik dışı faulle cezalandırıldı ve otomatik olarak oyundan atıldı. Kennedy verilen karara tepkisini sözlü olarak sürdürünce bu defa diskalifiye edildi. İki sportmenlik dışı faulle bir sonraki maç oynama hakkı bulunan Kennedy, diskalifiye kararının ardından Disiplin Kurulu'na sevk edilecek.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250