Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

19-10-2017 EUROCUP

Galatasaray Odeabank İtalya'da kayıp...

7Days Eurocup B Grubu ikinci haftasında Galatasaray Odeabank deplasmanda Grissin Bon Reggio Emilia'ya 74-71 mağlup oldu.

Galatasaray Odeabank İtalya'da kayıp...

İtalya deplasmanında temsilcimiz Galatasaray maça hücumda iyi başlasa da savunmada Jalen Reynolds'ı durdurmakta zorlandı. Maçın ilk beş dakikalık bölümünü Reynolds ile 9 sayı bulan Reggio Emilia karşısında Galatasaray dört farklı oyuncudan bulduğu sayılarla 9-10 üstün geçti. Reggio Emilia'da daha önce ligimizden tanıdığımız Julian Wright oyuna girdikten sonra Reynolds ile birlikte temsilcimize sorun yaratan isim oldu. Galatasaray da son bölümde Emir ile serbest atış çizgisinden sayılar bulduğu çeyreği 18-18 eşitlikle geçti. İkinci çeyreğe Hopson ve Göksenin'in basketleriyle başlayan temsilcimiz Galatasaray, 18-22 öne geçerek rakibinin mola almasına neden oldu. Moladan yine Reynolds-Wright ikilisinin basketleriyle dönen Reggio Emilia skoru 22-22'ye getirdi. Fakat temsilcimiz Galatasaray, Emir ve Hopson'ın basketleriyle 8-0 seri yakaladı ve ilk beş dakikalık bölümü 22-30 önde geçen taraf oldu. Rakeem Christmas'ı devreye sokan Galatasaray, son iki dakikalık bölüme de 24-35 ile 10 sayı farkla önde girdi. Ama kalan sürede Della Valle'yi devreye sokan Reggio Emilia farkı azalttı ve ilk yarı 31-36 sona erdi.
 
Reggio Emilia'da ise ilk yarıdaki 31 sayının 26'sı Reynolds-Wright ikilisinden geldi. Jalen Reynolds 15 sayıyla oynarken Julian Wright da 11 sayıyla ilk yarıyı tamamladı. Üçüncü çeyrekte temsilcimiz Galatasaray Odeabank, Richard Hendrix ile etkili olmaya çalışsa da ev sahibi Reggio Emilia yıldızı Della Valle'yi devreye sokmayı başardı. İtalyan oyuncunun sayılarıyla çeyreğin ilk beş dakikalık bölümü 45-44 Reggio Emilia üstünlüğü ile geçildi. Çeyreğin ikinci bölümünde Galatasaray, Hopson ve Summers ile etkili olarak skorda üstünlüğü tekrar yakalasa da son bölümde Reynolds ve Della Valle'yi durdurmakta sıkıntı yaşadı. Buna rağmen son çeyreğe 52-53 ile önde giren ekip Galatasaray Odeabank oldu. Son çeyreğin ilk dakikası içinde Hopson ve Summers'ın basketleriyle 6 sayı bulan Galatasaray ilk dakika sonunda 52-59'luk üstünlüğü yakaladı. Reggio Emilia; Della Valle, Reynolds ve Julian Wright ile basketler bulsa da çeyreğin ilk beş dakikalık bölümü 61-66 temsilcimizin üstünlüğü ile geçildi. Fakat üç dakikalık sürede 11-0 seri yakalayan Reggio Emilia, maçın bitimine 1:43 kala 72-66 öne geçmeyi başardı. Oluşan farkı kapatmakta sıkıntı yaşayan temsilcimiz maçı 74-71 kaybetti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250