Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

FİNAL SERİSİ 6.MAÇINDA 5000 BİLETE İZİN VAR

TBF Disiplin Kurulu’nun 12.06.2014 tarihli kararı uyarınca BBL Final serisi altıncı maçında uygulanacak esaslar belirlenlendi.

FİNAL SERİSİ 6.MAÇINDA 5000 BİLETE İZİN VAR

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu’nun 12 Haziran 2014 gün ve 387 sayılı kararı ile Galatasaray Liv Hospital takımının kendi sahasında oynayacağı iki maçını seyircisiz oynanması hükmü kapsamında yer alacak 16 Haziran 2014 tarihinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Play-Off Final serisi altıncı maçında uygulanacak esaslar aşağıdaki şekilde belirlenmiştir:

  1. Müsabaka 14 yaş altındaki çocuklar (16 Haziran 2000 ve daha sonraki doğumlu çocuklar) tarafından takip edilebilecektir. Her çocuk sadece bir kadın refakatçi ile salona girebilecektir. Girişte kimlik ve yaş kontrolü yapılacaktır.
  2. Daha önce satılan kombineler de dâhil olmak üzere bilet ve kombineler geçersizdir. Maçı izlemek isteyenler yeniden bedelsiz bilet temin etmek zorundadır.
  3. Hiçbir şekilde davetiye uygulaması olmayacaktır. Yönergelerle salona giriş yapmasına izin verilen kişiler onaylı listelerle salona alınacaktır.
  4. Yönerge hükümleri dâhilinde maçı izlemek isteyen yıldız ve daha küçük takımlarda basketbol oynayan alt yapı sporcuları bilet satın almak ve girişte bu sene vize edilmiş lisanslarını göstermek zorundadır. Bu kişilerin eşliğinde refakatçi alınmayacaktır.
  5. Yönergeler kapsamında salona giriş yapmalarına izin verilen sporcu, yönetici, takım mensubu ve yönetim kurulu üyelerine ait listeler en geç 16 Haziran 2014 günü saat 12:00’ye kadar TBF’ye gönderilecektir.
  6. Hiçbir şekilde VIP ve/veya Protokol tribünü olarak isimlendirilen tribünlere seyirci alınmayacaktır. Bu bölümde sadece her iki takımın yönergelere göre giriş yapma hakkı olan kişiler ve TBF kurul üyeleri oturabilecektir.
  7. Salon içinde yer alan saha içi koltuklara seyirci alınmayacak ve bilet satışı yapılmayacaktır.
  8. Maç için 5.000 adet bedelsiz bilete izin verilecektir.
  9. Maç günü otopark alanı kamu ve seyirci kullanımına kapalı olacaktır. Otoparka güvenlik, resmi yayın kuruluşu, basın ve resmi görevlilerin dışında sadece yönergelerle salona girmesine izin verilen kişilere ait araçların girişine izin verilecektir.
  10. TBF tarafından akredite edilen basın mensupları maçta görev yapacaktır.
  11. Daha önce dağıtılmış akreditasyon kartları bu maç için geçerli olmayacaktır. Maç için yeni akreditasyon kartı kullanılacaktır.

Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250