Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Fiat Türkiye Kupası eşleşmeleri sonrası görüşler

Takım temsilcilerinin FIAT Türkiye Kupası ile ilgili olarak görüşleri şu şekilde:

Fiat Türkiye Kupası eşleşmeleri sonrası görüşler

Alper Yılmaz (Anadolu Efes)
“Her sene Türkiye Kupası özel bir organizasyon oluyor. Kazananın çok sevindiği ve kupayı müzesine götürdüğü bir organizasyon… Bu yıl yeniden kupayı kazanmak istiyoruz. İddialı bir şekilde kupada yer alıyoruz. Kolay maçlar olmayacak... İlk rakibimiz olan Pınar Karşıyaka ile maçımız kolay olmayacak. Finale kadar gidebilirsek kupayı da kazanmak istiyoruz. Bursa’da oynamayı çok özledik. Herkese başarılar.”

Selim Çınar (Pınar Karşıyaka)
“Yakın geçmişteki Mustafa Koç’u kaybetmemizden dolayı kendisini saygıyla anıyorum. İlk gün oynayacak olmamız avantaj olabilir. Sakatlıksız bir organizasyon dilerim. İlk yarıda gördük ki takımların ve maçların kalitesi ortada... Tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Ömer Onan (Fenerbahçe)
“Kupada favoriler olmuyor ve günlük performanslar ön plana çıkıyor. Sezon başında da mağlubiyetimizi Demir İnşaat Büyükçekmece’den almıştık. Rakibimize de kupada başarılar diliyorum. Bursa’nın hak ettiği yeni salonda turnuvayı oynayacağız. Kupa bizim için daha anlamlı... Mustafa koç’u kaybettik, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum... FIAT’a da sponsor oldukları için teşekkür ediyorum.”
Serdar Çağlan (Demir İnşaat Büyükçekmece)
“Sezon başında ‘Kupada oynamak ister misiniz ?’ dediklerinde ligde kalmayı hedeflediğimizi söylerdik. Lige kattığımız heyecanı kupada sürdürmek istiyoruz. Tüm takımlara başarılar dilerim.”

Ömer Yalçınkaya (Galatasaray Odeabank)
“Koç ailesine başsağlığı diliyorum ve FIAT ailesine de teşekkür ediyorum. Kupada anlık performanslar konuşulacak. Kazanmak için mücadele edeceğiz.”

Turgay Zeytingöz (Banvit)
“Ligimizin kalitesine yakışan bir turnuva diliyoruz. Bu bakımdan diğer tüm takımlar kadar iddialıyız. Mustafa Koç’a baş salığı diliyorum. Bursa’da çok güzel maçlar oynayacağımızı düşünüyorum.”

Oktay Mahmuti (Darüşşafaka Doğuş)
“Eski basketbolculardan herkesin yaşadığı kupalar genelde sürprizlere açık olan turnuvalar... Takımlar iddialı olmaya çalışır... Tüm 8 takımda aynı iddia ile buraya geliyor. Bu takımların ne kadar güçlü olduklarını görüyoruz. Ligimizin Avrupa çapında ve kaliteli bir lig olduğunu biliyoruz. Eşleşme için bir şey söylemeye gerek yok. Zor maç olacak. Ama taraftarlar için de keyifli bir turnuva olacak.”

Murat Aydın (Trabzonspor Medical Park)
“Tüm takımlara başarılar diliyorum. Tüm taraftarlarımızı ve diğer rakip taraftarları Bursa’ya bekliyoruz.”

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Erkekler Türkiye Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250