Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

27-04-2018 THY EUROLEAGUE

Fenerbahçeli oyuncular Final-Four'a yükselmeyi değerlendirdi

THY Euroleague'de üst üste 4.kez Final-Four'a adını yazdıran Fenerbahçe Doğuş'ta oyuncuların görüşleri şöyle:

Fenerbahçeli oyuncular Final-Four'a yükselmeyi değerlendirdi

Ali Muhammed: “Hiç kolay bir maç olmadı, Baskonia zorlu bir rakip. Sahaya çıkıp mücadelemizi gösterdik ve kazanmayı bildik.”

Marko Guduric: “Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. 3. maçı kaybetmiştik. Bu yüzden maça çok konsantre olmalıydık ve bunu dabaşardık. İyi mücadele ettik ve maçı kazandık.”

Brad Wanamaker: “Zorlu maçtı ama takım olarak kenetlendik ve galibiyete giden yolda emin adımlarla bunu başardık.”

Melih Mahmutoğlu: “4. kez Final Four’da olmak gurur verici. Mutluyuz. Baskonia iyi bir takım. Önümüzde zorlu bir viraj var; hem Final Four hem lig. Aynı şekilde devam edip inşallah sonunda yine kupaya ulaşacağız.”

Jan Vesely: “Çok iyi bir iş ortaya çıkardık. Tüm sezon bunun için çalıştık. Şu an hedefimize sadece 2 maç kaldı. Konsantre olmalıyız. Geçen seneki mutluluğu tekrar yaşamak istiyoruz.”

James Nunnally: “Bu deplasman galibiyeti gerçekten çok önemliydi. Şimdi Final Four için çok heyecanlıyım.”

Kostas Sloukas: “Final Four’a kaldığımız için çok mutluyuz. Zor bir sezondu, çok yorulduk. Tüm takım olarak Final Four’a hazırız. Hazırlanmak için 20 günümüz var. Tekrar şampiyon olmak istiyoruz.”

Luigi Datome: “Bu tüm Fenerbahçe ailesinin başarısıdır. Hep beraber çok çalıştık ve bugünlere geldik. Geçen sezon bazı oyuncular kaybettik ve yeni oyuncular geldi. Çok iyi mücadele ettik ve tekrar Final Four’dayız. Geçen seneki başarıyı tekrarlamak istiyoruz.”

Nikola Kalinic: “Tüm sezon başından beri Belgrad için çalışıyoruz. Final Four’da başarılı olmak istiyoruz. Sadece iki maçımız kaldı, umarım tekrar başarırız.”

Jason Thomspon: “Muazzam insanlarla çevrili bir ekipteyim. Avrupa’da ilk sezonum. Başarılı geçiyor olması ve Final Four’da olmamızdan dolayı çok mutluyum.”

Nicolo Melli: “Çok mutluyum. Hak ettiğimiz bir yerdeyiz. Çok güzel insanlarla çevrili bir grubun içerisindeyiz. Umarım çok başarılı oluruz ve geçen seneki başarıyı tekrar ederiz.”

Ahmet Düverioğlu: “Zor bir karşılaşmaydı. İyi hazırlandık, iyi mücadele ettik. Tüm takımın emeğine sağlık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’de 2. Final Four’um. İki maçımız daha var.”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250