Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

22-11-2022 THY EUROLEAGUE

Fenerbahçe Beko Monaco deplasmanında

Tay Euroleague 9.haftasında Fenerbahçe Beko bu akşam deplasmanda AS Monaco ile karşılaşacak.

Fenerbahçe Beko Monaco deplasmanında

Salle Gaston Medecin’da oynanacak mücadele saat 21:00'da başlayacak ve S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Müsabakayı Daniel Hierrezuelo (İspanya), Fernando Rocha (Portekiz), Mario Majkic (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis "çok iyi bir takimla karsilasacagiz. Bu sezon hedefe ulasmak icin kurulmus bir kadrolars var. Kesinlikle Playoff ve Final Four seviyesinde skorerleri, cok iyi bir takim kimyalars ve harika bir teknik ekipleri var. Oyuncularindan konusmak gerekirse; hic süphe yok ki Mike James, Elie Okobo ve Jordan Loyd topu yönlendiren, dominant isimler. Fakat bu, yalnizca bu üc oyuncunun takima yaraticilik getirdigi anlamina gelmiyor. Sahada uzun beslerle cok verimli bir sekilde kalabilivorlar ve burada da John Brown'un cok yönlü oyunu önem tasiyor. EuroLeague'de saha ici atis ve serbest atis denemelerinde ilk siralarda yer aliyorlar. Genel olarak 40 dakika boyunca en üst seviye performansla mücadele etmeniz gereken bir rakip Monaco. Karsimizda cok sert bir rakip olacagini biliyoruz.

Bizim icin pes pese maclar oynayacadimiz bir sürec basliyor. Bu dönem cok ciddi konsantrasyon ve motivasyon gerektiriyor. Herkes, süre aldidi her sanivede katki vermeye hazir olmali. Biz, iyi yolda oldugumuzu ve takim olarak gelisim gösterdigimizi kanitladik. Bu nedenle mutluyuz. Simdi de bu deplasmana gidecek ve en üst sevivede mücadele edecegiz." açıklamasında bulundu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250