Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ezgi Manlacı, Adana ASKİ Spor'da

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, geçen sezon Osmaniye Gençli Spor’a kiralık olarak verdiği Ezgi Manlacı’yı yeniden kadrosuna dahil etti.

Ezgi Manlacı, Adana ASKİ Spor'da


Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, “Ezgi Manlacı 2003 yılında basketbola Ceyhan’da bizim altyapımızda başladı. Hatta bir yıl idman yaptı lisans bile çıkartamamıştık. Bizim minik, küçük, yıldız, genç ve A takımlarımızda forma giydi. Geçtiğimiz sezon Osmaniye Gençlik Spor’a kiralık vermiştik. Oynadığı takımın TKBL şampiyonu olarak Süper Lige çıkmasına büyük katkı sağladı. Bu yıl yine Adana ASKİ Spor forması giyecek. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Yeniden Adana ASKİ Spor forması giyecek olan Ezgi Manlacı da “Tam 13 yıldır ben bu ailenin bir parçasıyım. Bir sezon aradan sonra yeniden Adana ASKİ Spor’da forma giyecek olmak beni heyecanlandırıyor. Henüz Ümit Milli takımdan geleli birkaç gün oldu. Kısa bir süre dinlendikten sonra hemen antrenmanlara başlayacağım. Umarım takımımız bu sene en iyi şekilde ligi tamamlar” dedi. 

Aynı zamanda Ümit Milli Takım forması ile ülkemizi de temsil eden Ezgi Manlacı, geçtiğimiz sezon Osmaniye Gençlik forması ile 21 dakika ortalama ile oynarken 5,9 sayı ve 2,6 ribaund kaydetti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Kadınlar Türkiye Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250