Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

13-04-2018 THY EUROLEAGUE

Euroleague 18 takıma çıkıyor...

THY EuroLeague'deki takım sayısının, 2019-20 sezonunda 16’dan 18’e çıkacağı açıklandı.

Euroleague 18 takıma çıkıyor...

EuroLeague'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Jordi Bertomeu başkanlığında, İspanya’nın baş kenti Madrid’de gerçekleştirilen EuroLeague Ticari Varlıkları (ECA) İcra Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantıda, organizasyonda mücadele eden kulüp sayısının, 2019-20 sezonunda 16’dan 18’e yükseltilmesi kararlaştırıldı.Bu doğrultuda, Almanya’nın Bayern Münih ve Fransa’nın ASVEL takımına, 2 yıllığına özel davetiye verildi.

Kurul ayrıca Panathinaios Başkanı Giannakopoulos'un birçok medya kuruluşuna yaptığı açıklamaları ve paylaştığı dosyaları görüştü. Panathinaikos dışında tüm ekiplerin oy birliğiyle yapılan açıklamaların EuroLeague'in ticari değerlerine zarar verdiği belirtildi.

EuroLeague, toplu halde Giannakopoulos'a yönelik kınama kararını alırken Yunanistan kulübünün sahibinin uyması gereken kurallar ve sürecin işleyişi bir kez daha hatırlatıldı. Kulüpler, ortak şekilde Panathinaikos'a olan saygılarını da dile getirirlerken Giannakopoulos da kendisine verilen yasağın affedilmesini talep etti. Fakat tüm kulüpler bu talebi oy birliğiyle reddedince Giannakopoulos toplantı sona ermeden salonu terk etti.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250