Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

24-09-2016 Federasyon Kupası

Eskişehir Basket, Afyon karşısında zorlanmadı

Federasyon Kupası C Grubu'nda Eskişehir Basket, Afyon Belediyespor'u 94-77 mağlup etti.

Eskişehir Basket, Afyon karşısında zorlanmadı

Maça hızlı başlayan Eskişehir Basket ilk çeyreği 29-20 önde tamamladı. Afyon Belediyespor ikinci çeyrekte toparlanırken soyunma odasına 45-44'lük skorla Eskişhir temsilcisi üstün gitti. İkinci yarıya yine iyi başlayan taraf Eskişehir Basket oldu ve farkı açarak son çeyreğe 75-52 önde girdi. Son çeyrekte kontrolü kaybetmeyen Eskişehir Basket karşılaşmadan 94-77'lik skorla galip ayrıldı.

Maç sonrası görüşler:

Brad Greenberg (Eskişehir Basket)
“Öncelikle takımımla gurur duyduğumuz söylemek istiyorum. Josh olmadan diğer oyuncularımız çok iyi performans sergilediler. Murat ve Gökhan çok iyi oynadılar. Aslında tüm oyuncularım iyi oynadılar. Beş oyuncumuz çift haneli rakamlara ulaştı. Görmek istediğim takım dengesi bu. Afyon Belediyesi çok iyi bir takım. Çok da iyi bir antrenöre sahipler."

Cihan Mumcuoğulları (Eskişehir Basket)
“İlk gün aldığımız yenilgi sonrası toplamaya başladık. Bugün çok iyi oynadık. Antrenörümüzün isteklerini yerine getirdik. Çok iyi reaksiyon verdik. Yarın da kazanıp lider olmak istiyoruz.”

Mehmet Kabaran (Afyon Belediye)
“Rakibimizi tebrik ediyorum. Hayat bazen insanlara bazı tecrübeler yaşatıyor; siz isterseniz bu tecrübelerden ders çıkartırsınız. Biz bu dersi erken aldık. Hala da kendi işimizi kendi görme şansımız var. Yarın Bursaspor’u yenip lider çıkmak istiyoruz.”

İbrahim Yıldırım (Afyon Belediye)
“Kötü başladığımız bir karşılaşmada sonradan toparlandık. Üçüncü periyotta fark açıldıktan sonra geri gelmek kolay olmadı. Yarın kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz.”

Eskişehir Basket                                                            Afyon Belediyespor




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250