Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Erkan Veyseloğlu: Tekrardan bu formayı giydiğim için çok mutluyum

Erkan Veyseloğlu, uzun bir sürenin ardından Ay Yıldızlı formayı giymenin büyük bir heyecan verdiğini söylerken, “Benim olmam önemli değil, önemli olan formanın en üst seviyede olması” dedi.

Erkan Veyseloğlu: Tekrardan bu formayı giydiğim için çok mutluyum

İtalya’nın Bormio kentindeki hazırlıkları değerlendiren tecrübeli oyuncu, “İstanbul’da ilk olarak çalışmalar yapmıştık. Şimdi de turnuva öncesi en yoğun dönemi Bormio’da yaşıyoruz. Güzel bir ortam var ve bir çok oyuncuyla da birlikte çalışma şansı yakaladım. Herkes birbirleriyle iyi kaynaştı. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Her şey yolunda. Umarım sakatlıksız bir şekilde kampımızı tamamlarız” dedi.

Evimizde Müthiş Bir Potansiyele Sahibiz
Seyirci desteğinin önemli olduğunu belirten Erkan Veyseloğlu, “Daha önceki turnuvalarda gördük ki evimizde, seyirci desteğiyle inanılmaz bir potansiyele sahibiz. Bu yıl da aynı şekilde avantajımız var. O yıllarda biraz daha oturmuş bir kadroya sahiptik. Şimdi ise geçiş dönemindeyiz. Turnuvayı adım adım düşünüp, iyi de başlarsak iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

A Milli Takımımızdaki jenerasyon değişikliğine de değinen tecrübeli oyuncu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ufuk Sarıca’nın gelişiyle hem tecrübeli hem de genç oyuncuların bulunduğu bir kadro oluştu. En iyi sonucu alabilecek bir takım oluşacağını düşünüyorum. Kimin olacağı değil de kimin en verimli olacağı ve sahaya en iyisini koyacağını Ufuk hocamız belirleyecek. İnanıyorum ki genç ya da tecrübeli, sahaya çıktığında formayı en iyi şekilde terletecek.”

Bu Turnuvada da Müthiş Destek Göreceğiz
Taraftar desteğinin ev sahibi olduğumuz her turnuvada olduğu gibi bu şampiyonada da önemli olduğunu belirten Erkan Veyseloğlu, “Gün geçtikçe taraftarın heyecanlandığını düşünüyorum. Taraftarların, evimizde 12 Dev Adam ismiyle birlikte milli takıma büyük destekleri oluyor. Bu turnuvada da aynı şekilde olacağını düşüyorum. Hazırlık maçları başladığında bunu daha iyi göreceğimizi düşünüyorum” dedi.

Son olarak yeniden milli takım forması giydiği için yaşadığı heyecanı anlatan tecrübeli oyuncu, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Uzun zaman sonrasında tekrardan bu formayı giydiğim için çok mutluyum. Taşıdığımız arma, tüm kulüplerin üzerinde. Bunu formayı ne kadar terletiyorsam, elimden gelenin en iyisini yapamaya devam edeceğim. Turnuvada olurum ya da olmam onu bilmiyorum ama tek isteğim en iyi şekilde takımın ülkemizi gururlandırması. Benim olmam önemli değil, önemli olan formanın en üst seviyede olması.”

Röportaj: Kerem Şahin
Fotoğraflar: Ahmet Tokyay




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250