Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ergin Ataman: Ben bugüne kadar çok cehennemden çıktım

Galatasaray baş antrenörü Ergin Ataman maç sonunda taraftarlar için 'çapulcu' ifadesini kullanmıştı. Ergin Ataman televizyon programına bağlanarak sözlerine açıklık getirdi.

Ergin Ataman: Ben bugüne kadar çok cehennemden çıktım

Ergin Ataman'ın açıklamaları:

"İyi oynadığımız bir maçı kaybettik. Derbi maçıydı, rakip  güçlü. Maçın sonunu bizden daha becerikli oynadılar. Tebrik ediyoruz Beş yıl boyunca Galatasaray'a yaptığım hizmetlerin ardından bu maçta istifaya çağrılmayı hak ettiğimi düşünmüyorum. Maçı kaybedeceğimizi anlayınca bir grup böyle bir tepki verdi. Ben bunu ihanet olarak görüyorum. Real Madrid karşısında 15 sayı öndeyken de aynı grup 'Yönetim istifa, Ergin Ataman istifa' diyordu. Galatasaray taraftarı beni istediği gibi eleştirebilir, protesto edebilir. Benim çapulcu dediğim taraftar değil sadece o grup. Bu grup geçen sene Uşak'ta ailelere saldırdı, sis bombaları vs. attı."

Aziz Yıldırım'a küfür ettiklerinde...'

"Polise bunları burada istemiyorum demiştim. Herkes şahit... UltraAslan grubunun elbette tamamını kastetmiyorum. Benim zaten çok alakam yok. Orada belli bir oluşum var. Aziz Yıldırım'a ana avrat küfür ettiklerinde mola alıp 'Yeter artık kesin' dediğimde tehdit edildim. Orada mola alınca küfürlerin kesilmesini istedim bana tribün liderleri sen çekip gideceksin dediler.  Ben Galatasaray taraftarını tanırım. Grupları tanımam. Beş yıl boyunca hiçbir yönetimin, başkanın arkasına sığınmadım. En zorlu deplasmanlardan başım dik şekilde çıktım."

'Geri adım atmam!'
 
"Ben geri adım falan da atmam. Varsın bir grup taraftar Abdi İpekçi'yi benim için cehenneme çevirmeye çalışsın. Ben bugüne kadar çok cehennemden çıktım. Rakip taraftarlara olduğu gibi onlara karşı da dik dururum. Ben Galatasaray için Milli Takım'ı reddettim. Bu takımı asla satmadım, satmam. Bizim EuroCup zaferimizi kimse küçümsemesin. Kim o, Fenerbahçe'yi temsil eden yorumcu? Abdülkadir Bey lütfen... Beşiktaş yöneticisi Şeref Yalçın, benim çok yakın arkadaşımdır. Bir Galatasaray taraftarıyla telefonda görüştürdü beni. Karşımdaki kişi 'Hocam bizim tepkimiz size değil yönetime" dedi. Ben de 'Benim de Galatasaraylılarla sorunum olamaz' dedim."


Kaynak: fanatik

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250