Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

13-11-2017 GENEL

Emre Dağdelen’den otizmli çocuklar yararına kitap

İzmir’in tanınmış basketbol antrenörlerinden Emre Dağdelen’in "SÖZCÜKLER" isimli dördüncü Kitabı yayımlandı.

Emre Dağdelen’den otizmli çocuklar yararına kitap
Daha önce ‘’...dair’’, ‘’Sonbaharla Gelen’’ ve ‘’Basketbolda Eğitsel Oyunlar’’ isimli üç kitabı bulunan Emre Dağdelen dördüncü kitabı olan "SÖZCÜKLER"i yayınladı.
 ‘’Sonbaharla Gelen’’ adlı ikinci kitabının gelirini Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde bulunan ana sınıfının donatımına bağışlayan Dağdelen; son kitabı ‘’Sözcükler’’’in geliri ise yine aynı okulda bulunan  "otizmli çocukların olumsuz davranışlarının düzeltilmesi için hidroterapi havuzunun rehabilite edilmesinde" kullanılacak.  
Bu tür sosyal sorumluluk projeleri organize etmeye devam edeceğini belirten Dağdelen ‘’ Otizmli çocukların farklı ve özel dünyasına kendimce bir dokunuşta bulunmak mutluluk veriyor.’’ Dedi.
‘’Sözcükler’’ kitabını temin etmek için emredagdelen@gmail.com ve 05333077589 numaralı telefondan  bilgi alınabilir.
 
Emre Dağdelen kimdir:
1977 İzmir doğumlu. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu. Karşıyaka Spor Kulübü alt yapısında başladığı basketbol kariyerine 1996 ve 2006 yıllarında Çakabey, Altay, Göztepe, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü, Aliağa Belediyespor, Vestel formalarını giydikten sonra, 2007-2009 yıllarında Vestel Spor Kulübü Genel Menajeri olarak görev yaptı. Daha sonra 2011-2013 yıllarında Vestel Spor Kulübü yardımcı antrenör ve 2013-2016 yıllarında ise Vestel Spor Kulübü, Bostanlıspor ve Bossan’da baş antrenörlük görevlerinde bulundu. Halen İzmir'de kurucu başkanı olduğu EDBA SK baş antrenörlük görevini yapmakla birlikte kendi hazırladığı bireysel gelişim antrenörlüğü programını yürütmektedir.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250