Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

EDİRNESPOR TRANSFERE BAŞLADI

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı 2014-15 sezonunun ilk transferini geçtiğimiz sezon da sarı-kırmızı formayı giyen ve şampiyonlukta büyük emeği olan İrem Tulgar ile yaptı.

EDİRNESPOR TRANSFERE BAŞLADI

İrem Tulgar ile prensipte anlaşan Edirnespor Basketbol Kulübü, oyuncu ile önümüzdeki günlerde resmi anlaşmayı yapacak. Geçtiğimiz sezon  Edirnespor forması ile  ortalama 18.09 dakika süre alan İrem Tulgar  7,9 sayı, 1,9 asist ve  2,4 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.

İrem Tulgar transferi ile ilgili kısa bir açıklama yapan Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu “İrem geçtiğimiz sezon da ilk transferimizdi. Kendisiyle yeni sezon için de prensipte anlaştık ve takımımızın TKBL’de ki ilk sezonunda da sarı-kırmızı formayı giymeye devam edecek.. Resmi anlaşmayı önümüzdeki günlerde imzalayacağız. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Ayrıca diğer transferlerimizi de çok kısa süre tamamlayıp bunları açıklayacağız. TKBL’deki ilk sezonumuzda imkanlarımız dahilinde en iyi kadroyu kuracağımızı tüm taraftarlarımız ve basketbol kamuoyu görecektir” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250