Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

EBBL'de şampiyonluk maçı öncesi görüşler

TB2L’ye çıkmayı garantileyen Efespor Aykim Aluminium ile Karesi Basketbol ekiplerinin yetkilileri, final maçı öncesi değerlendirmede bulundular.

EBBL'de şampiyonluk maçı öncesi görüşler

Efespor Aykim Aluminium  Genel Menajeri Engin Vence, zorlu bir yoldan buralara geldiklerini ve Bolu’daki yükselme grubu maçlarına da iyi hazırlanarak TB2L’ye çıkmaya hak kazandıklarını söyledi.

Başantrenör Erdinç Vence ise sponsor desteğinin devam edeceğini, yapacakları transferle gelecek yıl bir üst ligde kalıcı  olmak için gerekli olan her şeyi yapacaklarını belirtti.

Efespor Aykim Aluminium  Yardımcı Antrenör Mülkü Karadeniz de final maçını kazanarak Aydın’a kupayla dönmek ve TB2L ‘ye ‘merhaba’ demek istediklerini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Karesi Spor Sportif Direktörü Anıl Uyanık yaptığı açıklamada, uzun ve zorlu bir yoldan geçtikten sonra TB2L’ye çıkmayı başardıklarını, bölgesel ligin göründüğünden çok daha zorlu olduğunu ve sezon başında yaptıkları sistemli organizasyonun karşılığını aldıklarını belirti.

Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen ise Final maçında karşılaşacakları Efespor Aykim Aluminium‘u da mağlup ederek evleri Balıkesir’e zaferle dönmek ve  TB2L‘ye çıkmalarını kupayla taçlandırmak istediklerini söyleyerek sözlerini sonlandırdı.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250