Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

EBBL Final Grubu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

19 Mayıs Perşembe günü Bolu Karaçayır Spor Salonu'nda başlayacak olan Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu’nun basın toplantısı bugün, Bolu Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

EBBL Final Grubu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

Turgut Özal Üniversitesi, Efespor Aykim Aluminium, Bornova Belediye, Karesi Basketbol, Melikgazi Belediye ve Artvin Belediye’nin, önümüzdeki sezon TB2L’de yer almak için mücadele edeceği Final Grubu’nun basın toplantısına, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Demir, TBF Ligler Direktörlü Ayhan Özgümüş, Bolu Basketbol İl Temsilcisi Bülent Tanesen ve takım temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, EBBL Final Grubu müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan basketbol dolayı mutlu olduklarını söyledi. Bolu'nun bir spor şehri olma yolunda önemli adımlar attığını ve gençlerin spor yapması için olanakları genişletmeye çalıştıklarını belirten Davarcıoğlu sözlerini, "Bu amaçla yola çıktığımızda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle de görüşerek birlikte neler yapabilirizi konuştuk ve şimdi gençler için muhtarlıklarla ve okullarla bir anket çalışması yapıyoruz. Bu anketlerin sonuçlarını aldıktan sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle bunları değerlendireceğiz ve gençler hangi spora yönelmek istiyorlarsa onlarla ilgili çalışmalar yapacağız yaz döneminde." şeklinde noktaladı.

Turnuvanın 6 gün süreceğini, 2 takımın TB2L’ye yükseleceğini ifade eden TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, her karşılaşmanın ardından kazanan takımın oyuncularından “Maçın Yıldızı'nın belirleneceğini ve tüm maçların TBF TV'den naklen yayınlanacağını da vurguladı.

Efespor Aykim Aluminium Başantrenörü Engin Vence, Karesi Basketbol Başantrenörü Fehri Güler, Artvin Belediye Başantrenörü Süleyman Ayar, Turgut Özal Üniversitesi Başantrenörü Murat Uluğ ve turnuvaya katılan takımların kaptanları, Bolu’da mücadele edecek tüm takımların favori olduğunu belirterek, karşılaşmaların sakatlıksız, kazasız geçmesi dileğinde bulundular.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250