Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

08-08-2019 GENEL

E İhale Nedir?

Elektronik ortam içerisinde yapılacak olan işlere katılım sağlayabilmeniz için açılan dijital bir platform olarak tanımlanır.

E İhale Nedir?

Bu platforma ihale şartlarını taşıyan her firma katılım sağlayabilir. En uygun fiyatı veren kişi çalışmaya başlayabilir. Eihale sistemine katılım sağlayabilmeniz için üye olmanız gerekir. Ayrıca belirtilen teminatı da ödemeniz başlangıç yapmanıza yardımcı olacaktır. Tamamen dijital ortam içerisinde olması sayesinde sorunsuz bir şekilde işlem yapılabiliyor.

Nasıl Başvuru Yapılır

Eihale işlemlerine gerçek ve tüzel kişiler başvuru yapabilir. Sisteme üyelik ücretsizdir. Azami teminat tutarı ise 10.000 TL’den fazla olamaz. Teminat tutarları ilgili bankalara yatırılıyor. Bu konuda daha fazla bilgi almak isterseniz profesyonel hizmet içeriği ile size yardımcı olacak olan https://www.stendustri.com.tr/haberortak/e-ihale-nin-amaci-nedir-h101800.html adresinden hizmet alabiliriniz. Eihale şartları ve neler yapılması gerektiği detaylı bir şekilde belirtilmektedir. Bu sayede sizde başlangıç yapabilir ve hemen katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca şartları ve kimlerin nasıl katılacağı konusunda da bilgiler sunuluyor. Site kurumsal yapısı ile yasal bir şekilde hizmet sunuyor.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250