Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

DUSAN IVKOVIC ANADOLU EFES'TE...

Anadolu Efes, antrenörlük koltuğuna getirdiği Dusan Ivkovic'i Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısıyla duyurdu.

DUSAN IVKOVIC ANADOLU EFES'TE...

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün Dusan Ivkovic'le anlaşmasının duyurulduğu toplantıda konuşan Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan, "Anadolu Efes Spor Kulübü olarak 38 yıldır Türk basketboluna hizmet ediyoruz. Türkiye Basketbol Ligi'nde en çok şampiyonluk kazanan takımız. Ülkemize profesyonel sporlarda Avrupa Kupası kazanan ilk Türk takımı olmanın gururunu yaşattık. Bugün de Türk basketboluna çok önemli bir antrenörü kazandırmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kulübümüzü çalıştıracak olan Ivkovic ile takımımızı gençleştirerek, uzun vadeli bir planlama yapacağız." dedi.

 Dusan Ivkovic ise Anadolu Efes gibi köklü ve Avrupa'da referans olarak gösterilen bir takımı çalıştıracak olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederken, "Tuncay Bey'in de ifade ettiği gibi gençlere çok önem veriyoruz. Takımda gençlerin yetişmesi ve bu gençlerin Anadolu Efes'e ve Türk basketboluna hizmet edecek şekilde süre alması için çalışacağız. Anadolu Efes yüksek hedefleri olan, Avrupa Ligi geleneği olan ve basketbola değer katan bir kulüp. Ben de bu yüksek hedeflere yardımcı olabilmek adına elimden gelen çabayı göstereceğim. Takımda Doğuş, Birkan, Cedi ve Emircan gibi genç yetenekler var; ki bu bakımdan çok şanslıyım. Genç oyuncularımızla uluslararası ve Avrupa Ligi tecrübesi olan yabancı oyuncuları kaynaştırarak bir takım yaratmak istiyoruz. Çok çalışacağız, en üst seviyede bir takım olmak için çok çalışacağız..."

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250