Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

19-07-2017 NBA

Draymond Green FC Barcelona’yı antrenmanda ziyaret etti

NBA’de Golden State Warriors ile ikinci kez şampiyonluk heyecanını yaşayan yıldız basketbolcu Draymond Green FC Barcelona yıldızlarıyla bir araya geldi.

Draymond Green FC Barcelona’yı antrenmanda ziyaret etti

Green; FC Barcelona’nın antrenman sahasında gerçekleşen keyifli buluşmada, Neymar, Ivan Rakitic, Gerard Pique, Sergi Roberto ve Samuel Umtiti ile sohbet etti. Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar ile yakın arkadaş olduklarını belirten Green; “Yaklaşık iki veya üç yıl önce Neymar ile tanıştım. Leandro Barbosa Warriors’dayken birlikte oynadık, o da Brezilyalıydı. Bir maça geldi ve onunla tanıştım. O günden beri arkadaşız ve aramız çok iyi. Her daim irtibattayız, kendisi gerçekten iyi bir arkadaş ve çevrenizde mutlaka böyle birinin olması gerek” dedi.

 

NBA’de ikinci şampiyonluğunu kazanan Green, kazanmak için nelerin gerekli olduğunu biliyor ve Barcelona tarafında da aynı nitelikleri gördüğünü belirtiyor; “Benim düşünceme göre, onlar dünyanın en mükemmel takımlarından biri, ayrıca dünyadaki en iyi adamlar. Bu nedenle onları izlemek her zaman zevkli olmuştur. Fark ettiğim bir şey var, Barcelona’nın oynadığı her maçı izlemek inanılmaz keyif veriyor.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER NBA HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250