Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Demir İnşaat Büyükçekmece, Yeşilgiresun'a şans tanımadı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 27.haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece evinde Yeşilgiresun Belediyespor'u 83-77 mağlup etti.

Demir İnşaat Büyükçekmece, Yeşilgiresun'a şans tanımadı

Karşılaşmaya Metin Türen ve Emircan Koşut ile 7-0'lık seriyle başlayan Yeşilgiresun Belediyespor'a Caloiaro ve Hayes ile cevap veren Demir İnşaat Büyükçekmece, 5. dakikada eşitliği yakaladı. Kalan bölümde Hayes ile etkili oyununu devam ettiren ve farkı çift hanelere çıkartan ev sahibi ekip, çeyreği 26-16 önde bitirdi. İkinci periyoda Ledo ve Armstead ile pota altında etkili başlayan konuk ekip, 14. dakikada farkı tek hanelere çekti: 26-22. Johnson ile üç sayı çizgisinin gerisinden basket bulan Demir İnşaat Büyükçekmece, 18. dakikada 38-32 üstünlüğünü devam ettirdi.

Kalan bölüm karşılıklı basketlerle geçilirken konuk ekip Emir Can Koşut’un son saniyede üç sayı çizgisinin gerisinden kaydettiği isabetle farkı bir sayıya indirse de 44-43’lük skorla soyunma odasına önde giden taraf Demir İnşaat Büyükçekmece oldu. Maçın ikinci yarısı karşılıklı basketlerle başlarken, Demir İnşaat Büyükçekmece Hayes ve Stipanovic’in pota altından kaydettiği isabetlerle 26. dakikayı 56-48 önde geçti. İki takımın da savunma sertliğini arttırdığı kalan bölümde Hayes ve Burak Can Yıldızlı ile basketler bulan Demir İnşaat Büyükçekmece, final periyoduna da 12 sayı farkla 64-52 üstün girdi.

Son çeyreğe iyi başlayan Giresun temsilcisi, Armstead ve Ledo’nun isabetleriyle 35. dakikada farkı 1 sayıya kadar indirdi: 68-67. Mola dönüşü Stipanovic’in kaydettiği baskete Gill ile yanıt veren Yeşilgiresun Belediyespor, 37. dakikanın başında 71-70 önde geçti. Çekişmeli geçen kalan bölümde Demir İnşaat Büyükçekmece, Johnson’ın üç sayı çizgisinin gerisinden, Hayes’in de serbest atıştan bulduğu basketlerle salondan 83-77 galip ayrıldı.


Demir İnşaat Büyükçekmece                                         Yeşilgiresun Belediyespor




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250