Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11-10-2017 EUROCUP

Daçka'nın rakibi Levallois Metropolitans

Darüşşafaka Basketbol 7DaysEuro Cup’taki ilk maçında bu akşam 21:45’te Levallois Metropolitans ile Paris’te Palais des sports Marcel-Cerdan Arena’da karşılaşacak.

Daçka'nın rakibi Levallois Metropolitans

Darüşşafaka Basketbol Baş Antrenörü David Blatt Fransa yolculuğu öncesinde “Avrupa mücadelesine başlayacağımız için heyecanlıyız. Üst düzey seviyede güçlü bir Fransız takımı ile karşılaşacağız ve zorlu bir başlangıç olacak. Bütün takımlar sezonun başındalar ve doğal olarak alacakları daha çok yol var. Ancak bu tip mücadelelere daha sezonun en başından hazır olmanızı gerektirir. Bizde bu hazırlıkta olduğumuzu umuyoruz.” dedi.

Darüşşafaka Basketbol kaptanı Furkan Aldemir’in maçla ilgili görüşleri de şu şekilde: “Eurocup’a başlıyoruz. Hedeflerimizden bir tanesi de kupa yolunda elimizden geleni yapmak ve kupaya doğru yürümek. Turnuvaya iyi başlayarak, merdivenleri adım adım çıkarak ilerlemek istiyoruz. İlk maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Umarım bütün hafta antrenmanlarda yaptığımız hazırlıkları sahaya yansıtıp, varımızı yoğumuzu ortaya koyarak Avrupa Arenasındaki ilk maçımızı kazanacağız”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250