Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

26-04-2017 THY EUROLEAGUE

Daçka, Real Madrid'i konuk ediyor

THY Euroleague Play-off serisi üçüncü maçında Darüşşafaka Doğuş bu akşam evinde Real Madrid'i konuk edecek.

Daçka, Real Madrid'i konuk ediyor

Volkswagen Arena'da oynanacak olan mücadele saat 21:15'te başlayacak ve TRT Spor ile beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Geçen hafta Madrid’de Real karşısında çok iyi iki maç çıkaran Daçka Cuma akşamı da son çeyrekteki etkili savunmasıyla 84-80 galip gelmişti. Yeşil-siyahlıların amacı yarın akşam kazanarak seride durumu 2-1 yaparak Final Four’a bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bu maç öncesi antrenmanlarını Pazar gününden beri Volkswagen Arena’da sürdüren Darüşşafaka Doğuş’ta Koç Blatt özellikle taktik çalışmalar üzerine yoğunlaştı. İlk iki maçta özellikle 1-3-1 alan savunmasıyla rakibini şaşırtan Daçka bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Madrid’de forma giyen oyuncuların İstanbul’da da sahada olması bekleniyor. Kaptan Ender de dört haftalık sakatlık sürecini atlattı ve bu hafta takımla beraber çalışmaya başladı.

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Blatt bugüne kadar elde ettikleri sonuçların sadece takım için değil Türk basketbolu için de önemli olduğunu söyledi: “Sezon başından beri taraftar kitlemizi de büyüttük, adından sıklıkla bahsedilen bir takım olduk. Bence bu, hem bizim için hem Türk basketbolu için hem de Euroleague için harika bir gelişme. Bunun ötesine geçmek için de çalışacağız.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250