Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

06-12-2017 EUROCUP

Daçka, Cedevita Zagreb karşısında...

7 Days Euro Cup 7.haftasında Darüşşafaka, Cedevita Zagreb’e ile bu akşam deplasmanda karşılaşacak.

Daçka, Cedevita Zagreb karşısında...

Dom Sportova Arena’da oynanacak maç saat 21:45’te başlayacak ve S Sport’tan canlı yayınlacak. İki takım 7 Days EuroCup’ın 2. haftasında Darüşşafaka’nın ev sahipliğinde karşı karşıya gelmiş ve Daçka maçtan 85-83 galip ayrılmıştı.


Darüşşafaka’nın başantrenörü David Blatt “Cedevita Zagreb ile oynayacağımız deplasman maçı son zamanlarda oynamış olduğumuz bütün maçlar gibi zorlu geçecek. Rakip takımın çok iyi bir koçu ve iyi bir kadrosu var. Sezonun bu dönemlerinde birçok takımda fiziksel yorgunluktan dolayı sakatlıklar yaşanabiliyor. Ancak iyi takımlar bu tip sorunların üstesinden gelebilir. Biz de üst düzey basketbol oynayarak bu maçı kazanmaya çalışacağız” dedi.


Darüşşafaka’nın skorer gardı Will Cummings ise “Biz sahada takım olarak bir bütün olarak oynuyoruz ve bu bizi iyi bir takım haline getiriyor. Bunu böyle devam ettirmemiz gerekiyor.” Dedi ve şöyle devam etti:  “Takım arkadaşlarımıza yardım etmemiz, hızlı hücum sayıları bulmamız, çok iyi savunma yapmamız ve doğru atışları tercih etmemiz gerekiyor. Bunları her zaman yaptığımız gibi yaparsak ve formumuz bu şekilde devam eder” diye konuştu.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250