Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Çağlar Karabulut: ‘’Sağlıklı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz.’’

Bornova Belediyespor’da Basketbol Şube Genel Menajerlik görevine getirilen Çağlar Karabulut, kulübün gelecek planları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çağlar Karabulut: ‘’Sağlıklı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz.’’

Olgun Atilla Başkanlığı’nda Bornova’yı önemli bir spor kenti yapma doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Bornova Belediyesi, Basketbol Takımı Genel Menajerlik görevine Çağlar Karabulut’u getirdi.

Yeni görevi sebebiyle çok mutlu olduğunu belirterek, kulübün kısa ve uzun vadeli planları hakkında açıklamalarda bulunan Karabulut “Geçen sene Hakan Köseoğlu ile bir çalışma içerisine girmişti Bornova Belediyespor. Bu çalışmanın sağlıksız olduğu yönünde kamuoyunda bir söylem vardı ve sürecin sonunda Hakan arkadaşımızın ‘Bornova’da basketbol istenmiyor’ diye bir açıklaması oldu. Biz, kamuoyunda yer alan bu söylemi ve algıyı tamamen ortadan kaldırmak istiyoruz” dedi.

'' İleriye dönük genç arkadaşlarla çalışarak ilerleyeceğiz.''

Bornova Belediyespor’un basketbolda hep var olmuş ve var olacak bir kulüp olduğunun altını çizen Karabulut, “Bundan böyle geleceğe yönelik daha ciddi, daha yetenekli, genç oyunculara imza attırmayı düşünüyoruz. Kulüpteki büyüklerimizin, yöneticilerimizin niyeti bu yönde. Sağlıklı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bornova Belediyespor’un geçmişte yaşadığı bir yükseliş dönemi vardı. Daha sonra maddi sıkıntılarla bir çöküş yaşandı. Şu anki yönetim aynı hataya düşmek istemiyor. O nedenle mütevazı, ileriye dönük genç arkadaşlarla çalışarak ilerleyeceğiz. Bu doğrultuda bir birliktelik kurduk. Benim Yaşar Üniversitesi’nde de aktif bir görevim vardı. Oradaki projeyle ortak bir proje yürütelim, genç oyunculardan kurulu, kolej havasında bir takım oluşturalım denildi ve bu birliktelik oluştu” dedi.

“Her kulüple işbirliğine hazırız”
İzmir’deki takımların İzmir sporunu yükseltmek adına güçlerine birleştiremediği görüşüne de katıldığını belirten Karabulut, “İstanbul’daki, Ankara’daki takımlarda diğer kulüpler birbirlerine sahip çıkıyor. Ama İzmir’de devamlı bir çekememezlik var” dedi. Bornova Belediyesi’nin, basketbola bakış açısının dostluk felsefesi üzerine kurulu olduğunu belirten Karabulut, “Bornova Belediyesi’nin Becker Spor’a olan desteği, Olgun Başkanımızın, kulüp başkanımızın bu konudaki adımları göz önünde bulundurulmalı. Biz her kulüple işbirliğine hazırız. Bunun en büyük ispatı Becker’le isim birlikteliği yapılması, onlara salon, ulaşım sponsoru olunmasıdır. Bornova Belediye başkanımız ve kulüp başkanımız diğer kulüplerle işbirliğini önemsiyor. Aynı şekilde diğer kulüplerden de basketbol ve genel olarak spor anlamında birliktelik isterler. Biz de çalışmalarımızı o yönde yapıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Salahattin Oytun İdel / Basketbolig.com ÖZEL

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250