Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bornova Belediyespor basketbolcuların maaşlarını ödedi…

Korona Virüs nedeniyle maçların oynanmamasına, antrenmanların yapılmamasına karşın Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Bornova Belediyespor oyuncularını mağdur etmedi ve maaşlarını yatırdı.

Bornova Belediyespor basketbolcuların maaşlarını ödedi…

Bornova Belediyesi’nin bu jesti karşısında takım kaptanı Eren Ocaktürk takım arkadaşları adına bir açıklama yaparak, yönetime teşekkür etti.
Bir mesaj yayınlayan Eren Ocaktürk "Bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle takım olarak herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında Mart ayı ortasında iptal edilen ligler sebebiyle bizlerde bu süreci evlerimizde geçirmekteyiz. Herkesin maddi-manevi zorlandığı bu sıkıntılı süreçte, genel menajerimiz Çağlar Karabulut'un bilgilendirmesiyle takım olarak hem şaşırdık, hem de mutlu olduk. Birçok takımın ödemelerde sıkıntı yaşayıp, birçok arkadaşımızın maddi olarak zorlandığı bu dönemde kulübümüzün almış aldığı karar, umarız imkânı olan diğer kulüplere de örnek olur. Böyle zor bir süreçte: Mart ayı maaşımızı tam ödeyen, kalan Nisan, Mayıs ve Haziran ayı maaşlarımızın büyük bir kısmını ödeme kararı alan kulübümüze, başta: Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a, kulüp başkanımız Hasan Yerakar'a, bütün yönetim kurulumuza ve genel menejerimize Bornova Belediyesi Basketbol takımı olarak çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu süreçte hepimizin sağlığı için büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürler ve saygılar. En kısa sürede Basketbol dolu günlerde görüşmek üzere.
Bornova Belediye basketbol takımı adına, Takım kaptanı 
EREN OCAKTÜRK"
Son maçını 16 Mart'ta oynayan Bornova Belediyespor yönetimi mart ayının ödemelerini tam, Nisan ve Mayıs aylarının ödemelerini ise miktarların farklı olmasına bağlı olarak ortalama yüzde 75 civarında yaptı. Ödemelerde asgari ücret olan 2400 TL'nin dışında oyunculara ve teknik heyetin maaşlarının yüzde 50'si ödendi.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250