Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

30-12-2020 GENEL

Bol Paça Pantolon Modelleri

Pantolon modelleri hem kadınlar için hem de erkekler için en rahat parçalar olarak kabul edilir.

Bol Paça Pantolon Modelleri

Gardropların vazgeçilmez parçaları içerisinde yer alan pantolonlar her geçen gün daha farklı tasarımlarla ve kumaş seçenekleriyle de karşınıza çıkmaya devam ediyor. Son dönemlerde kadınlar tarafından en çok tercih edilen modeller arasında ise bol paça pantolon modelleri yer alıyor. Bol paça kesim, pantolonların klasik ve spor olarak ikiye ayrılmasına da olanak sağlıyor ve çeşitliliği arttırıyor.

Bol paça pantolon modellerinde kot kumaşlar, pamuklu kumaşlar, penye kumaşlar, triko kumaşlar, dalgıç kumaşlar ve fitilli kumaşlar tercih ediliyor. Doğal ve gabardinli kumaşlardan elde edilen bol paça modeller daha klasik kombinlerde yerini alıyor. Bol paça kesimi ise bacakların en üst kısmından boru şekilde başlar ya da yalnızca paça kısmında İspanyol olarak karşınıza çıkar. Bol paça modellerde paçalar genellikle uzundur ve topuk kısmına kadar iner. Dolgu topuklu ayakkabı modelleriyle çok daha uygun şekilde kullanılır ve boyunuzun daha uzun görünmesini sağlar.

Tasarım Bol Paça Pantolon Modelleri

Özel tasarım bol paça pantolon modellerinde düz renkler ve desenli kumaşlar kullanılıyor. Bel kısmı ise düşük bel ya da yüksek bel olarak karşınıza çıkıyor. Kuşaklı ve kemerli şekilde kullanarak gömlek modelleri ile kombin yapabilirsiniz. Tüm seçenekleri https://www.dilvin.com.tr/bol-paca-kadin-pantolon-modelleri adresinden hızlı teslimat seçeneğiyle temin edebilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250