Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

10-04-2018 EUROCUP

Blatt: Bu yolculuğun sonunda en iyi takımın kim olduğunu göreceğiz

Darüşşafaka'da coach David Blatt Eurocup finalinde oynayacakları Lokomotiv Kuban karşılaşmasını değerlendirdi.

Blatt: Bu yolculuğun sonunda en iyi takımın kim olduğunu göreceğiz

David Blatt: “Çok sıkı bir çalışma sonucu sahaya yansıyan üst düzey performanslar her iki takımı da EuroCup finallerine götürdü. Bu yolculuğun sonunda en iyi takımın kim olduğunu göreceğiz. Lokomotiv Kuban kaliteli kadrosu ve başarılı koçları ile harika bir sezon geçirdi. Biz ise Darüşşafaka olarak tarihe geçen bu final yolculuğunu şampiyonluk ile taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Darüşşafaka takım kaptanı Furkan Aldemir: “ Bugünkü maç gerçekten çok ama çok önemli. Darüşşafaka tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacağımızın bilincindeyiz. Ancak bu durum bizim üstümüzde herhangi bir baskı yaratmıyor. Zaten finale kadar gelerek Daçka tarihine geçtik. Artık bu seriyi de kazanıp başarımızı taçlandırmak istiyoruz. Yani bu maç öncesi baskıdan daha çok heyecan ve adrenalin hissediyoruz. Bütün sezon boyunca takım olarak bu günler için çalıştık. Bütün bir ekip olarak bu seriye hazırız ve elimizden gelen her şeyi sahaya yansıtacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Daçka’nın yıldız ismi Scottie Wilbekin ise: “Sezonun en kritik dönemlerinden birine geldik. Final yolunda bu seriye kadar Lokomotiv Kuban da biz de kusursuza yakın bir derece ile ilerledik. Artık finallerdeyiz ve benim MVP ödülüm gibi bundan önce yapılanların hiç bir önemi yok. Takım olarak kenetlenip, bir arada kalıp ve tamamen konsantre olup final maçlarını kazanmak istiyoruz. Bu sezon deplasmanlarda ne kadar başarılı bir takım olduğumuzu bundan önce herkese göstermiştik. Şimdi sıra bu deplasman başarımızı en önemli deplasmana taşımak.” dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250