Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

BGL Gelişim Kampı İstanbul'da düzenlenecek

Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı, 22-24 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

BGL Gelişim Kampı İstanbul'da düzenlenecek

İkincisi düzenlenecek olan Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı’nda üç gün boyunca basketbolun efsane isimleri, katılımcı basketbolculara deneyim ve bilgilerini aktaracak.

Gelişim Kampı'na Basketbol Gençler Ligi takımlarından seçilen 40 basketbolcu katılacak. Basketbol Gençler Ligi Gelişim Kampı'nda ayrıca, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, TBF CEO’su Ömer Onan, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve A Erkek Milli Takım Menajeri Kerem Tunçeri farklı antrenman seanslarında genç basketbolcularla bir araya gelerek tecrübelerini aktaracak.

Altyapı Erkek Milli Takımları Koordinatörü Fikret Doğan yönetiminde gerçekleşecek antrenmanlar dışında TBF Sağlık Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Dr. Kerem Ülkü ile A Erkek Milli Takım Kondisyoneri Ertan Bedir de organizasyonda eğitmen olarak yer alacak. BGL Gelişim Kampı’nda ayrıca sporcuların sosyal yönlerini geliştirmek için müze ziyareti etkinliği düzenlenecek.

Oyuncuların listesi için tıklayınız




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Basketbol Gençler Ligi HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250