Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Becker'de Emre Vatansever gitti, Mustafa Secerlioğlu geldi

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren İzmir ekibi Becker'de Emre Vatansever'in yerine Mustafa Secerlioğlu baş antrenörlüğe getirildi.

Becker'de Emre Vatansever gitti, Mustafa Secerlioğlu geldi

Sezona Hakan Yiğit ile başlayan, ardından Olcay Orak'ı ile anlaşan Becker'de son olarak Emre Vatansever dümene geçmişti. Hafta sonunda Ekiz Yumurta Foça'ya yenilerek sezonun ilk yenilgisini alan Becker; Emre Vatansever ile yollarını ayırarak Mustafa Secerlioğlu'nu takımın başına getirdi. Mustafa Secerlioğlu bugün yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkacak.

Kulüpten yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

'' Takımımız haftasonu deplasmanda oynadığı Foça maçından mağlubiyet ile ayrılmıştır. Bunun neticesinde dün yapılan değerlendirme toplantısında Antrenör Emre Vatansever’in raporu doğrultusunda  Antrenör ile fikir ayrılığı oluştuğu kanaatine varılması nedeni ile Antrenör Emre Vatansever ile karşılıklı iyi niyet çerçevesinde yapılan anlaşma sonuncunda sözleşmenin fes edilmesine karar verilmiştir. Antrenör Emre Vatansever’e bugüne kadar kulübümüzde yapmış olduğu  çalışmalarından dolayı teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Takımımızın gücü ve kalitesi ortadadır, şampiyonluk hedefimizden hiçbir şekilde sapmamız söz konusu değildir. Beckerspor’un şampiyonluğa kenetlenmiş bir camiayız. Yönetim Kurlumuz takımın başına Tecrübeli antrenör Mustafa Secerlioğlunu getirerek şampiyonluk yolunda yolumuza emin adımlar ile devam edeceğiz. Mustafa Secerlioğlu ile yapıtığımız  anlaşma neticesinde yeni hocamız bugün takımıyla ilk antremanına çıktı, Başkanımız, Yönetim kurlumuz, yeni antrenörümüz ve sporcularımız ile sonunda şampiyonluk kupasını alacağımıza inanıyoruz. Mustafa Secerlioğlu Çankaya Üniversitesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Orman Spor,Edremit Belediyesi ve Mersin basketbol takımlarında başarıyla görev yapmış son olarak bu sezon Mersin basketbol Takımında 9 da 9 galibiyeti olan bir takımdan ayrılmış tecrübeli ve başarılı bir teknik adamdır.''




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250