Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

10-08-2017 ALT YAPI

Basketbol Gençler Ligi Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Basketbol Gençler Ligi’nin (BGL) 2017-2018 sezonu Bilgilendirme Toplantısı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi kura çekiminin ardından İstanbul Yeşilköy'deki Polat Rennaisance Otel'de gerçekleştirildi.

Basketbol Gençler Ligi Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF CEO’su Ömer Onan, BSL Direktörü Samer Şenbayrak, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yetkilileri ile kulüp temsilcileri katıldı.

Basketbol Gençler Ligi Koordinatörlüğü görevine getirilen Gökhan Sunter’in yaptığı sunumda bu sezon uygulamaya konulacak BGL (Basketbol Gençler Ligi) ile ilgili toplantı yaparak kulüpleri bilgilendirdi.

Sunter sunumunda BGL ’de 2017-2018 sezonunda yer alacak takımları ve grupları açıklarken, BGL statüsü, maç takvimi, ulaşım, konaklama, takım kadro yapısı ile ilgili konularda kulüp yetkililerine ön bilgilendirmede bulundu.

Normal sezonunun 29 Eylül 2017 tarihinde başlaması planlanan BGL için önümüzdeki haftalarda kulüplerin alt yapı yetkilileri ile de bir toplantı yapılacağı bilgisi katılımcılarla paylaşıldı.

Takımların TBF 2016-2017 sezonu U18 Erkekler AA Türkiye Şampiyonası’na katılım durumu, sıralamaları, katılım sayıları, ve kulüplerin coğrafi konumları dikkate alınarak belirlenen grup dağılımları şu şekildedir;

A GRUBU: Anadolu Efes, Darüşşafaka Basketbol, TOFAŞ, Beşiktaş Sompo Japan, İBB, Eskişehir Basket, Yeşilgiresun Belediye, Gaziantep Basketbol, TED Ankara Kolejliler, Gelişim Koleji.

B GRUBU: Banvit, Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka, Sakarya BŞB, Demir İnşaat Büyükçekmece, Galatasaray Odeabank, Muratbey Uşak, Trabzonspor, Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ALT YAPI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250