Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Banvit, çeyrek final için sahada

Banvit, FIBA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda Fransa temsilcisi Nanterre 92 takımını konuk edecek.

Banvit, çeyrek final için sahada

FIBA Şampiyonlar Ligi'nin geçen sezonki finalisti Banvit, play-off turu birinci maçında deplasmanda 66-74 mağlup ettiği Nanterre 92’yi Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda konuk edecek. 14 Mart Çarşamba 20.00’de başlayacak olan karşılaşma S Sport’tan canlı olarak yayınlanacak. Turuncu – Yeşilliler taraftarının da desteğiyle çeyrek finale çıkmak istiyor.

 

Bu önemli karşılaşma öncesinde Banvit’in Nanterre 92 maç kadrosunda şu isimler yer alıyor; Adonis Thomas, Tolga Geçim, Damian Kulig, Erkin Şenel, Gasper Vidmar, Andy Rautins, Rıdvan Öncel, Tony Taylor, Can Altıntığ, Angelo Caloiaro, Ragıp Berke Atar ve Şehmus Hazer.

 

Turuncu – Yeşilliler ilk maçta 66-74’lük zaferle rövanş öncesinde avantaj elde ederken, temsilcimiz bu maçı da kazanması veya 8 sayının altında kaybetmesi halinde geçen sene olduğu gibi yine adını çeyrek finale yazdıracak.

 

Banvit Avrupa arenasında bugüne kadar oynadığı 130 karşılaşmada 75 galibiyet, 1 beraberlik ve 54 mağlubiyet alarak %59 galibiyet yüzdesi elde etti. Avrupa'da çıktığı son altı maçın dördünü galibiyetle tamamlayan Banvit, 14 Mart’ta Bandırma’da oynanacak rövanş maçı öncesinde zorlu deplasmanda avantajlı skor elde etmek istiyor.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250