Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ayşe Cora: İki takıma göre de çok daha kaliteli basketbol oynuyoruz

A Milli Kadın Takımımızın başarılı oyuncularından Ayşe Cora "İki takıma göre de çok daha kaliteli basketbol oynuyoruz" dedi.

Ayşe Cora: İki takıma göre de çok daha kaliteli basketbol oynuyoruz

İlk olarak karşılaşacağımız Bosna Hersek ve Romanya’yı değerlendiren Ayşe Cora, “İki takıma karşı daha önce de oynamıştık ve maçlardan galibiyetle ayrılmıştık. Şimdi yeniden bu takımlarla karşılaşacağız. Hem bu sefer Bosna Hersek ve Romanya’ya karşı maçları kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Baktığımızda iki takıma göre de çok daha kaliteli basketbol oynuyoruz. Ben hem Romanya’ya karşı hem de Bosna Hersek’e karşı oynayacağımız maçları rahat bir şekilde kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Ankaralı basketbolseverlerin Ankara Arena’yı dolduracağına inandığını kaydeden başarılı oyuncu, “Ankara’da salonu hiçbir zaman boş görmedim. Sonuçta burada basketbolu çok seven bir kitle var. Konu milli takım olunca da daha hassas oluyorlar ve destekleri de artıyor. Herkesi Bosna Hersek ve Romanya ile oynayacağımız maçlarda bizleri desteklemeye bekliyorum” diye konuştu.

Oyunculuk kariyerlerine nokta koyan Nevriye Yılmaz ve Yasemin Horasan ile ilgili de görüşlerini belirten Ayşe Cora, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Hem Yasemin hem de Nevriye ile oynama şansı yakaladım. İkisi de birbirinden değerli oyuncular. Hem sporcu hem de insan olarak örnek alınacak karakterlere sahipler. Basketbolu bırakmalarına üzüldüm, ama sporun böyle de bir durumu var. Bir gün biz de oyunculuk kariyerimizi noktalayacağız. Sonuçta bu işin doğasında var… Önemli olan en iyi şekilde bitirmek... Hem Yasemin hem de Nevriye bunu başardı... Umarım biz de kariyerimizi bu şekilde noktalayabiliriz.”

Röportaj: Kerem Şahin
Fotoğraf: Ahmet Tokyay




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250