Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

16-06-2020 EUROCUP

Aydın: Euroleague çatısı altına girebilmek bizim için büyük başarı

EuroCup’a katılım ve yeni sezonun planlamaları konusunda kulüp Genel Menajeri Alpaslan Aydın "Euroleague çatısı altına girebilmek bizim için büyük başarı" dedi.

Aydın: Euroleague çatısı altına girebilmek bizim için büyük başarı

AYdın'ın açıklaması şöyle: ‘’Oldukça genç bir kulüp olmamıza rağmen EuroLeague çatısının altına girebilmek bizim için büyük bir başarı. Önce ikinci lig, ardından Basketbol Süper Ligi, sonrasında FIBA Europe Cup ve şimdi de EuroCup… Her sene üzerine koyarak ve tecrübe kazanarak sürdürülebilir bir başarı hedefliyoruz. Bilindiği üzere EuroCup, yıllardır rekabetin oldukça üst düzeyde seyrettiği harika bir organizasyon. Bu kupayı daha önce Galatasaray Doğa Sigorta ve Darüşşafaka Tekfen ülkemize getirmiş ve bizleri gururlandırmıştı. Bu sene de biz ve Frutti Extra Bursaspor, bayrağımızı bu önemli organizasyonda gidebildiğimiz yere kadar dalgalandıracağız. Bursaspor camiasına da şimdiden başarılar diliyorum.
Hem ING Basketbol Süper Ligi’nde hem de EuroCup’ta rekabetçi bir kadro oluşturabilmek adına transfer çalışmalarımız devam ediyor. Gerek yerli, gerekse yabancı oyuncu kadromuza önemli takviyeler yaptık. Geçtiğimiz senelerden daha genç ve başarıya aç bir oyuncu grubuyla mücadele edeceğiz. Umuyorum ki oynadığımız basketbol ve elde ettiğimiz başarılarla Bahçeşehir ailesini gururlandırabilir ve öğrencilerimizin yüzlerini güldürebiliriz.’’

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250