Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

30-05-2021 THY EUROLEAGUE

Ataman: Sözümüzde durduk, Türkiye'ye armağan olsun

THY Euroleague'de şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes'te Başantrenör Ergin Ataman "Sözümüzde durduk, Türkiye'ye armağan olsun" dedi.

Ataman: Sözümüzde durduk, Türkiye'ye armağan olsun

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, EuroLeague muhabirinin İngilizce sorduğu soruya "Önce Türkçe konuşacağım" diyerek yanıt verdi. Ataman daha sonrasında ise zaferi şahitlerimize armağan ettiğini vurgulayıp, "Bizi Türkiye'den izlediğinizi biliyorum. Bizi desteklediniz. Bu şampiyonluk sizlere, şehitlerimize, Türkiye'ye armağan olsun." dedi.


Sözlerine devam eden Ergin Ataman "Yapabileceğimizi biliyorduk. Ritmimizi bulduk. Shane Larkin, en iyi oyunculardan biri. Micic ile birlikte onun maçıydı. Herkese tebrikler ama Larkin, yarı finalde iyi oynayamadı ama finalde Micic ile birlikte maçı kazandı. Hepsini tebrik ediyorum." diye konuştu. Ergin Ataman geçen sezona gönderme yaparak "Üst üste 2 şampiyonluk kazandık diye düşünüyorum. Bize iki kupa versinler. Geçen sezonun ve bu sezonun kupasını. Bertomeu ile konuşacağım şimdi." ifadelerini kullandı.


Ataman sözlerini şöyle noktaladı: "Çok büyük sıkıntılar çekiyoruz Türkiye olarak, buraya ailelerimizi getiremedik, sadece oğlumu zorla gizli olarak getirebildim, kızlarıma vize vermedi Alman hükümeti, yayıncı kuruluş gelemedi, oyuncularımızın eşleri gelemedi ama biz kupayı aldık."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250