Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ataman, hücum veriminin artmasını istiyor

Filipinler'in başkenti Manila'da düzenlenecek Olimpiyat Elemelerine katılacak A Milli Takımımız Mall of Asia Arena'da yaptığı idmanla sürdürdü.

Ataman, hücum veriminin artmasını istiyor

Günü tek antrenmanla geçiren ay yıldızlı basketbolcularımız Başantrenör Ergin Ataman yönetiminde ısınma hareketleri ile başladıkları idmanı 5'e 5 hücum ve savunma setlerini tekrarlayarak sürdürdüler. Oldukça tempolu geçen çalışmada  tüm oyuncuların verimli bir performans sergilemesi teknik ekibi memnun etti.

Özellikle hücum veriminin artmasını isteyen Ataman, yapılan en ufak hatada bile idmanı keserek oyuncularını uyardı. Tam kadro halinde yapılan idmanların takımı her geçen gün daha pozitif hale getirdiğini belirten Ataman, “Amacımız turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için en ufak detayların bile üzerinde titizlikle duruyoruz. Amacımız burada Türk basketbolunu en iyi şekilde temsil edip hedefe ulaşmak” dedi.

A Milli Takımımızın dün yaptığı çalışmayı Manila'ya gelen TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş da izledi. Bu arada Dünya Şampiyonası'nda finale kalan U17 Milli Takımımızın bu başarası da kafile için moral ve gurur kaynağı oldu.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250