Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Arda Vekiloğlu: Hücumda hızlı bir takım hedefliyoruz...

TBL'de mücadele edecek olan Antalyaspor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını yaptı.

Arda Vekiloğlu: Hücumda hızlı bir takım hedefliyoruz...

Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ardından konuşan Antalyaspor Basketbol Takımı Antrenörü Arda Vekiloğlu, en büyük hedeflerinin Antalyaspor’a yakışan bir basketbolu sahada ortaya koymak olduğunu söyledi.

Antalyaspor’a yakışan basketbol anlayışının hem sportif anlamda başarıyı hem de Antalyaspor camiasına yakışan mücadeleci, geri adım atmayan, tek yumruk olmuş ve centilmen bir duruş sergileyen takım anlayışı olduğunu belirten Vekiloğlu, “Öncelikle bu hedef doğrultusunda bir takım yaratmak istiyoruz. Bu seneyi; bu ligde ilk defa oynayacak bir takım olarak, Play- Off’u hedeflediğimiz bir geçiş sezonu olarak değerlendirip, istediğimiz başarıları elde ettikten sonra önümüzdeki yıllarda daha büyük hedeflerle yola devam etmek istiyoruz ” şeklinde konuştu.

“ABD’Lİ OYUNCULARIMIZIN DA TAKIMIMIZA KATKISI OLACAK”

Yeni transfer edilen iki ABD’li oyuncu dışında tüm takım antrenmanlara başladıklarını söyleyen Arda Vekiloğlu yeni transferleri hakkında da konuşarak, “Transfer ettiğimiz Robert Lowery Jr. ve C.J Leslie  Amerikalı oyuncularımız. Birden fazla pozisyonda oynayabilen enerjisi yüksek, atletik ve istediğimiz takım kimyasına fayda sağlayabilecek özellikte oyuncular.  Her iki basketbolcunun da takımımıza büyük katkısı olacağı inancındayım” ifadelerini kullandı. 

 “HÜCUMDA HIZLI BİR TAKIM HEDEFLİYORUZ”

Oluşturdukları sistem doğrultusunda yaratmak istedikleri takıma uygun ve maksimum derece fayda verebilecek oyuncuları seçmeye çalıştıklarının altını çizen Arda Vekiloğlu yeni sezon öncesi kurdukları takım hakkında “Bu sezon, savunmada müthiş bir enerji ve mücadele ortaya koyan, hücumda da tempolu ve hızlı basketbolu tercih eden bir takım kurmayı amaçladık” dedi.  

“ATLETİZM, KUVVET VE KONDİSYON YÜKLEMESİ YAPACAĞIZ”

Yeni sezon öncesi hazırlık süreçleri hakkında da açıklamalarda bulunan Arda Vekiloğlu, “Birkaç gün Antalya’da idman yaptıktan sonra önümüzdeki hafta 9 günlük kampa gideceğiz. Atletizm, kuvvet ve kondisyonla ilgili yükleme yapacağımız bir dönem. Yabancı oyuncularımızı da kamptan dönüş tarihimize getirmeyi planlıyoruz. Onların da ekibe katılmasıyla teknik ve taktik idmanlar yoğunlaşacak” şeklinde konuştu.

“FEDERASYON KUPASI MAÇLARINA HAZIR OLMAK İSTİYORUZ”

Sezon başlamadan önce hazırlık maçları yapacaklarını da belirten Arda Vekiloğlu sözlerine şöyle devam etti: “Birkaç tane hazırlık maçı organizasyonu var. Buralarda da takımı görüp, Federasyon Kupası maçlarına da hazır olmak istiyoruz. Federasyon Kupası maçlarında; takımı son aşamada test etme imkânımız olacak. İnşallah arzu ettiğimiz seviyeye en kısa sürede geliriz.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250