Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

16-03-2018 ALT YAPI

Alya Basketball Academy'den yurt içi ve yurt dışı basketbol gelişim kampları

Alya Basketball Academy Antalya'da ve Las Vegas-ABD'de basketbol gelişim kampları düzenliyor.

Alya Basketball Academy'den yurt içi ve yurt dışı basketbol gelişim kampları

Alya Basketball Academy kurucusu Kadir Dağ, takım antrenmanlarında dönem dönem bireysel çalışmalar yapılsa da takım halinde çalışmalar yoğunlukta olduğu için çoğunlukla sporcuya özel çalışmalar üzerinde durulamadığını belirtirken "Özellikle sezon sonu ve sezon arası bireysel antrenmanlar için ideal zamanlardır. Yaz döneminde  sporcular için gerekli tüm şartlar yerine getirilerek hazırlanan kamp programı içerisinde  eksik olan yönlerine ve geliştirmek istedikleri 'Fundamental, Shot, Dribling, Sürat, Çabukluk,Koordinasyon ve Kuvvet'  antrenman programları  düzenlenecektir" dedi.

Dağ, Antalya Gloria Sports Arena'da gerçekleşecek kampta antrenmanların en fazla 4 sporcu ve 2 Antrenör eşliğinde yapılacağı bilgisini verdi. Alya Basketball Academy'nin Gloria Sports Arena'da düzenleyeceği kamp 02-08 Temmuz ve 09-15 Temmuz tarihleri arasında iki dönem olacak.

Alya Basketball Academy'nin geçen sene Boston-ABD'de düzenlediği yurt dışı kampı ise bu sene 16-25 Temmuz tarihleri arasında Las Vegas-ABD'de gerçekleşecek. Antrenmanların yanı sıra kampta sporcular, UNLV Of Nevada gezisi, NBA Summer League, Lakers&Hollywood turundan faydalanabilecek.

Ayrıntılı bilgiyi 0505 500 67 00 numaralı telefondan alabilirsiniz.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ALT YAPI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250