Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Alper Yılmaz: 5 yabancımız burada

THY Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi lideri Anadolu Efes'in genel direktörü Alper Yılmaz TRT SPOR'a konuştu. Evde geçen günleri hakkında bilgi veren Yılmaz, takımın durumunu da anlattı.

Alper Yılmaz: 5 yabancımız burada

Yılmaz, "Şu anda zor bir dönemden geçiyoruz. Biz de evde kalarak kendimizi izole etmeye çalışıyoruz." açıklamasını yaparken, takımla ilgili, "Şu anda ülkelerine dönen yabancı oyuncularımız var. 5 yabancı oyuncumuz ise burada. Takımda belirti gösteren kimse yok. Herkes evinde çalışıyor ancak tabii ki oynanan maçlar gibi olmuyor. Ama sağlıklarının iyi olduğunu biliyoruz."

"Maaş kesintisi olacak mı?" sorusuna ise Yılmaz, "Oynanmayan maçlar ekonomik olarak sıkıntıya düşürecek gibi ancak şu anda öyle bir durum söz konusu değil. Avrupa Ligi oyuncu birliği ile konuşuyoruz ve hareketlerimizi de ona gçre şekillendireceğiz."

"Sezona başlayacağımız tarih şu an net değil. Mayıs'ın ortasında gibi başlaması bir seçenek olursa, format değişiklikleri konuşulabilir ancak normal sezonun tamamının oynanması masada olan konu. Ama bunların hepsi sağlık durumuna göre belli olacak."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250