Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

18-02-2019 NBA

All-Star'da kazanan LeBron'un takımı

2019 NBA All-Star hafta sonunda LeBron James'in takımı, Giannis Antetokoumpo'nun takımını 178-164 mağlup etti. Kevin Durant MVP oldu.

All-Star'da kazanan LeBron'un takımı

Maçta bir ara 20 sayı geriye düşen LeBron'un takımında Kevin Durant, 31 sayı 7 ribauntla sahanın yıldızı oldu ve MVP (En değerli oyuncu) ödülünü kazandı. Rakip takımda ise Giannis Antetokounmpo'nun 23'te 17 isabetle kaydettiği 38 sayı galibiyet için yeterli olmadı.


 Charlotte Spectrum Center'da oynanan maça Giannis'in takımı hızlı başladı ve ilk çeyreği 53-37 önde geçti. Damian Lillard, Ben Simmons, Klay Thompson, Bradley Beal gibi isimlerin yer aldığı ikinci beşiyle oyuna yeniden tutunan LeBron'un takımı, üçüncü çeyrekte 50-36 üstünlük kurarak son periyoda 1 sayı farkla önde girdi. Son bölümde Kevin Durant'in performansıyla üstünlüğünü koruyan ekip, 14 sayı farkla sahadan galip ayrıldı.

LeBron'un takımında Klay Thompson 20, LeBron James 19, Kawhi Leonard 19, Damian Lillard 18 sayı kaydetti.

Giannis'in takımında ise Paul George ve Khris Middleton 20'şer sayı attı.

LeBron James'in takımında Kevin Durant, Kyrie Irving, Kawhi Leonard, James Harden, Anthony Davis, Klay Thompson, Damian Lillard, Ben Simmons, LaMarcus Aldridge, Karl-Anthony Towns, Bradley Beal, Dwyane Wade yer aldı.

Giannis Antetokounmpo'nun takımında ise Stephen Curry, Joel Embiid, Paul George, Kemba Walker, Khris Middleton, Nikola Jokic, Russell Westbrook, Blake Griffin, D'Angelo Russell, Nikola Vucevic, Kyle Lowry, Dirk Nowitzki bulundu.

Victor Oladipo, sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemedi ve yerini D'Angelo Russell'a bıraktı. Jokic, Simmons, Middleton, Russell ve Vucevic ilk kez All-Star heyecanı yaşadı.

NBA bu yıl, kariyerlerindeki son sezonlarını geçiren Miami Heat'ten Dwyane Wade ve Dallas Mavericks'ten Dirk Nowitzki'ye All-Star'da özel bir yer açtı. Wade, 10 dakikada 7 sayı 2 ribaunt 4 asistle oynarken Nowitzki ise 4 dakikada 3'te 3 üçlük isabetiyle 9 sayı attı.

 


HABER VİDEOSU





Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER NBA HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250