Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da iki kadro dışı

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor disiplinsiz davranışları nedeniyle Tony Crocker ve Doron Perkins'i kadro dışı bıraktı.

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da iki kadro dışı

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bu yıl Türkiye Basketbol Liglerinde 6. yılını dolduran kulübümüz maaş ödemelerinde her türlü zorluğa rağmen çok kısa gecikmeler dışında kuruluşundan bugüne hiçbir problem yaşamamıştır. Fakat yarım maaş gecikmesi sebebiyle bazı oyuncuların antrenmana çıkmadığı doğrudur. Dün (Çarşamba) bazı oyuncularımız yönetim ile istişarede bulunmadan bu konuda daha önceden hiçbir bilgi vermeden kontratlarında belirtilen antrenmana çıkmama kararının ilk gününde bu haklarını uygulama kararı almışlardır" denildi.

Açıklamada, oyuncuların yasal haklarına saygı duyduklarını ancak telafi edilebilecek bu gecikme sebebiyle Crocker ve Perkins'in aldıkları bu tavrın kendilerini üzdüğü belirtilerek "Kulübümüzün geçen aydan kalan yarım maaş ödemeleri bugün itibariyle yapılmıştır. Ayrıca disiplinsiz davranışları sebebiyle Tony Crocker ve Doron Perkins kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine yer verildi




HABERE YORUM YAZIN

Ligin sonu 28-04-2016 17:51

Yanlış hatırlamıyorsam vestel de son bir macta oyuncularını kadro dışı bırakmıştı şimdi yok oldu Iyi düşün Giresun

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250